De studerende fortæller

Læs om de studerende på uddannelsen

Blandt de studerende på uddannelsen er superligaspiller bl.a. Mads Agesen fra FC Randers og Kasper Risgård fra AaB. Med disciplin og fleksible undervisere kan bold og bøger godt kombineres, mener de.   

Som professionel eliteudøver er jeg så heldig at udleve min drøm som håndboldspiller i udlandet og på det danske landshold. Study4player studiet på Erhvervsakademiet i Aarhus passer helt ideelt til min håndboldkarriere, fordi jeg bliver accepteret som eliteudøver og håndboldspiller. Derfor er underviseren, Brian Jacobsen, klar over i hvilket omfang, jeg kan deltage i p.g.a den store distance og meget træningstid, men ikke desto mindre gør han det muligt for mig at gennemføre et fag ad gangen ved hjælp af god kommunikation og problemløsende indstilling til tingene. Derfor er dette studie det perfekte valg for mig og min karriere efter bolden. Derudover er det også rigtig sundt for hovedet at tænke på nogle andre ting end kun sport, da vi jo render rundt i en verden omgivet af sport døgnet rundt!

— Casper U. Mortensen, Håndboldspiller på det danske landshold og i udlandet

Det har længe afholdt mig fra at begynde på et studie, at jeg ikke ville have det tog fokus fra håndbolden. Så hørte jeg om uddannelsen gennem study4player, og det var lige den uddannelse jeg havde ledt efter. Det kan tilrettelægges perfekt i forhold til sporten, og mødegangene er så relativt få, at jeg virkelig glæder mig hver gang jeg skal i skole. Derudover har vi mulighed for at få individuel vejledning af vores lærer, når det passer ind i vores skema, og det gør det rigtig fleksibelt. Det er det perfekte studie for elitesportsudøvere som interesserer sig for handel og markedsføring.

— Louise Burgaard, håndboldspiller

Underviserne er fleksible og støtter os

Læs om Michael Eskesen fra SønderjyskE og hans studier. 

Læs mere

Det kræver disciplin

Læs om Mads Agesen fra Randers FC og hans studier. 

Læs mere

Fodbold varer jo ikke evigt

Læs om Kasper Risgård fra AaB og hans studier.

Læs mere

Jeg vil være forberedt på et liv efter fodbolden

Læs om Thomas Hansen fra SønderjyskE og hans studier.

Læs mere