Underviserne

Herunder kan du se de undervisere, der er tilknyttet forløbene.

Anne Hundtofte

På Erhvervsakademi Aarhus underviser Anne på akademi- og diplomuddannelsen i ledelse samt løser diverse konsulentopgaver. Anne har i mere end 15 år arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere. Hendes kompetencer som formidler, proceskonsulent og coach gør, at hun med succes skaber udvikling sammen med deltagerne.

I undervisningen er Anne optaget af at kombinere teori og praksis til gavn for virksomheden succes, og hun har en meget praktisk tilgang i undervisningssituationen. Annes særlige fokus er på relationel ledelse og forandringsledelse. Hun er senest uddannet Master i Ledelse og Organisationspsykologi.

Læs mere om underviserens erfaring

Heine Strøm

Heine arbejder i kompetencecenter for service, markedsføring og entreprenørskab på Erhvervsakademi Aarhus. Her arbejder han med kreative innovationsprocesser, forretningsudvikling og ledelse med fokus på værdiskabelse for såvel individet som forretningen.

Gennem tidligere virke har Heine flere års erfaring med praktisk forretningsdrift af mindre og mellemstore virksomheder, dels som revisor, økonomichef og som selvstændig ejendomsmægler samt entreprenør. Heines teoretiske fundament er en cand.merc.aud. og HDR.

Læs mere om underviserens erfaring

Jesper Klintrup

Jesper arbejder i kompetencecenter for ledelse og HR på Erhvervsakademi Aarhus. Jesper arbejder med forløb inden for forretningsudvikling og processer, der skal skabe nye ideer og muligheder. I den forbindelse er han også involveret i erhvervsakademiets talentprogram 'Scandinavian Talent' og programmet 'Eksperter i teams'. Begge programmer har til formål at styrke udviklingskraften i mindre virksomheder.

Det teoretiske fundament er en cand.merc indenfor marketing kombineret med praktisk erfaring med koordinering af marketing- og salgsaktiviteter indenfor byggebranchen samt erfaring som afdelingsleder.

Læs mere om underviserens erfaring

Jeanette Uhrig

Jeanette arbejder som underviser i kompetencecenter for salg og markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus. Hun underviser til daglig på akademiuddannelsen i retail. Hun er dedikeret omkring vækst og udvikling i detailhandel, og har mere end 10 års praktisk erfaring inden for dette område. Med titler som Category Buyer, Purchasing Coordinator og Senior Category Manager har hun erhvervet sig kernekompetencer inden for udvikling af produkt katagorier, nye koncepter og nye produkter, forbedring af bundlinje og forbedret tabskonto, leverandørforhandlinger samt udvikling og gennemførelse af markedsførings- og salgsaktiviteter både i form af kampagner og tilhørende marketingaktiviteter.

Læs mere om underviserens erfaring