Ekspertpanelet

Herunder kan du se de undervisere, du kan møde på forløbet Den værdiskabende bestyrelse

Niels Holger Poulsen

 

– senior advisor i Birn+Partners

Niels Holger har en lang baggrund inden for management og ledelse, hvor han har rådgivet en lang række virksomheder og organisationer både herhjemme og internationalt siden 1980'erne.

Siden 2006 har Niels Holger primært været selvstændig og specialiseret sig i forretningsstrategi, forretningsudvikling og forandringsledelse og har stor erfaring både som bestyrelsesmedlem og -formand.

Jørgen Lillelund Olsen

 

– advokat / partner, Innova

Jørgen har deltaget i en lang række nationale og internationale virksomhedstransaktioner, og er specialist i køb og salg af virksomheder (M&A), investering i SMV’er samt selskabs- og fondsret. Gennem en årrække har Jørgen været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i virksomhedsoverdragelse.

Det centrale i bestyrelsesarbejdet er, at ansvaret for de væsentlige beslutninger og de strukturelle udviklinger sker i et tæt samarbejde med bestyrelsens øvrige medlemmer og virksomhedens daglige ledelse. Erfaring og viden kommer fra, og bidrager til Jørgens store arbejde med bestyrelsesarbejde og forretningsudvikling, herunder i virksomheder med international profil.

Peter Gerken

 

– advokat / partner, Innova

I sit forretningsområde inden for køb og salg af virksomheder (M&A), investeringer i SMV’er og immaterielle retsforhold har Peter mange års erfaring. Både som bestyrelsesmedlem og betroet rådgiver anvender flere virksomheder Peters viden og erfaring med strategiske og forretningsmæssige beslutninger.

I bestyrelsesarbejdet arbejder Peter tæt sammen med bestyrelse og virksomhed om forretningsudviklingen og de væsentlige beslutninger. Peter underviser i bestyrelsesarbejdet og dennes væsentlige arbejde og ansvar overfor virksomheder.

Deloitte

Deloitte er Danmarks og verdens største revisions- og rådgivningshus. Løsninger skræddersyes på tværs af fagområder lokalt og globalt.

Ekspertpanelet indeholder ligeledes en ekspert fra Deloitte, typisk fra afdelingen for audit & Assurance. Der kan være skiftende undervisere, men kendetegnet er en Deloitte medarbejder med høj faglig viden inden for bestyrelsesområdet, og som har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker lige nu, og hvad der regnskabs- og skattemæssigt er værd at vide.