Den grønne branche

Udviklingsforløb og proces for ledere og medarbejdere med fokus på optimering og lederskab, der skal sikre os succes i branchen.

Der er brug for ejere, indehavere, medarbejdere, chefer og leverandører, der kan tænke ud af boksen og være med til at skabe nye ideer og muligheder for vækst i den grønne branche.

Bliv klædt på til rejsen  og få nye kompetencer, så du kan være med til at påvirke din egen forretning og udviklingen. GLS-a, leverandører og Erhvervsakademi Aarhus tilbyder i samarbejde kompetencegivende efteruddannelse på akademiniveau. Du får eksamensbevis, ECTS point og viden og værktøjer, du kan bruge med det samme.

For dig der vil på forkant med udviklingen i markedet, finde nye veje – og nye måder at styrke forretningen på. Vælg mellem 3 spor:

Efteruddannelse tæt på praksis

Du kan tage forløbene sideløbende med dit job. Du arbejder med opgaver fra din egen hverdag, og du får værktøjer, som du kan prøve af i praksis med det samme. Undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem oplæg, praktiske øvelser, refleksion og sparring i grupper.