Skræddersyede fag og kurser

Erhvervsakademi Aarhus er specialister i at tilrettelægge udviklingsforløb, som rammer plet – både i forhold til virksomhedens kultur, rammer og konkrete behov for nye kompetencer.

Skræddersyede forløb kan have et organisatorisk fokus, der rummer hele virksomheden.

Det kan også være målrettet afdelinger eller teams i organisationen, fx ledergruppen eller salgsafdelingen, ligesom det kan være tiltænkt enkelte eller udvalgte medarbejdere.

Altid efter dit ønske

Erhvervsakademi Aarhus udbyder flere hundrede akademi- og diplomfag på deltidsstudie.

Vi skræddersyr forløb inden for alle vores fagområder, fx ledelse, salg, økonomi, innovation, it, multimedie og andre tekniske områder. Altid sammensat efter din virksomheds særlige ønsker.

Forløbet kan være kort og intensivt eller strække sig over en længere periode. Det kan tilrettelægges for både små og store grupper, og det kan foregå i vores moderne undervisningsfaciliteter, i din virksomhed eller et helt tredje sted.

Ud over akademi- og diplomfag kan Erhvervsakademi Aarhus tilbyde tillægsydelser, der er nøje afstemt med din virksomheds ønsker, fx individuel coaching, opfølgning på salgsmål, opsamlingsdag efter endt uddannelsesforløb og meget andet.

Få et stærkt fælles fundament

Vores skræddersyede læringsforløb er baseret på de nyeste læringsprincipper. De er praksisnære og giver jer nye muligheder for at håndtere hverdagens udfordringer. Forløbene kan fx relatere sig til en forandring i organisationen eller et ønske om, at en afdeling eller et team arbejder samtidig med et læringsforløb.

Der er en række fordele ved, at en gruppe af ledere eller medarbejdere tager sammen af sted på uddannelse. I får en fælles referenceramme og et fælles sprog omkring de nye kompetencer og nye værktøjer. Og I kan sparre med hinanden efterfølgende og støtte hinanden i at bruge den nye viden og de nye kompetencer aktivt – også når hverdagen sætter ind, og det igen går stærkt.

Nyeste viden og forskning

Kvaliteten er i fokus, når vores erfarne undervisere inddrager den nyeste viden og forskning i undervisningen og kobler det med konkrete redskaber – altid med udgangspunkt i den enkeltes virksomhed. Det gør, at deltagerne får relevante og brugbare værktøjer med hjem.

Samtidig får medarbejderne en ny, fælles viden, og når den bringes i spil i det daglige arbejde, kan den skabe forandring og udvikle organisationen og dermed virksomhedens udbytte.

Skal vi hjælpe jer?

På Erhvervsakademi Aarhus har vi en helhedsorienteret, anerkendende og praksisrettet tilgang til de konsulentopgaver, vi bliver stillet overfor. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i jeres konkrete hverdag og sammensætter hvert uddannelsesforløb med henblik på at udfordre og kvalificere jeres håndtering af de daglige udfordringer.

I tæt dialog mellem vores konsulenter og jer sikrer vi udvikling og læring, der tager udgangspunkt i medarbejdernes konkrete opgaver, kompetenceniveau og virksomhedens værdier og mål.

På den måde får I det maksimale udbytte af den tid og de ressourcer, I investerer i uddannelse.

Kontakt os for at aftale tid til en uforpligtende samtale, og lad os hjælpe dig og din organisation med at finde den rette løsning.

Brian Kruse Jakobsen

Vi glæder os til at høre fra jer

Brian Kruse Jacobsen

markedschef

Mail: bkj@eaaa.dk

Telefon: 7228 6165