”Underviserne er fleksible og støtter os”

Som professionel ishockeyspiller i SønderjyskE kører Michael Eskesen helt fra hjemmet i Odense til undervisning i Aarhus og derefter videre til træning i Vojens.

Hans medstuderende kommer også langvejs fra. Geografien betyder tilsyneladende ikke så meget, hvis man virkelig vil det.

Michael har endnu ikke besluttet sig for karrierevej endnu. Sandsynligvis et fremtidigt job inden for indkøb, salg eller markedsføring, men undervejs er han elitesportsudøver som ishockeyspiller på fuldtid og studerende på deltid. 

Fleksibiliteten og hjælpsomme undervisere i kombination med de muligheder en akademiuddannelse giver, har været afgørende for hans valg af uddannelsessted.

”Der er en stor forståelse for, at vi kan være nødt til at skubbe undervisningsdage og eksamener, hvis vi skal spille kamp. Det har stor værdi for mig som studerende, da muligheden for at deltage på undervisningsdagene giver mig en bedre forståelse for pensum. Flere af os har tidligere prioriteret vores sport højere end skole og uddannelse. Det har givet blandede erfaringer med studieliv og skolegang, men underviserne på dette forløb er fleksible og støtter os på bedste vis i balancen mellem professionel sport og uddannelse,” siger Michael Eskesen.