Uddannelsesforløb til møbel- og interiørbranchen

Business Developer er for medarbejdere i møbel- og interiørbranchen, som vil styrke kompetencerne i strategisk salg, kundepleje, forretningsforståelse og projektledelse.

Erhvervsakademi Aarhus har udviklet uddannelsesforløbet ’Business Developer’ i samarbejde med brancheorganisationen TMI og virksomheder i møbel- og interiørbranchen.

Forløbet har særligt fokus på operationelt & strategisk salg samt projektledelse. Deltagerne arbejder med opgaver og cases fra hverdagen i branchen og de får værktøjer, de kan prøve af i praksis med det samme.

Hør underviser og studerende fortælle om det skræddersyede uddannelsesforløb

Det tager medarbejderne med hjem:

Med 'Business Developer' får virksomhedens medarbejdere:

 • Forretningsforståelse og indsigt i kunderejsen
 • Værktøjer til at arbejde med branchens bedste kundeoplevelse
 • Metoder til at analysere købsadfærd og værdiskabelse hos kunden
 • Grundlæggende indsigt i salgspsykologi
 • Viden om forskellige kundetyper
 • Værktøjer til kundetilpasset kommunikation
 • Værktøjer til at arbejde med CRM og leadgenerering
 • Viden om effektive forhandlingsteknikker
 • Grundlæggende kompetencer i projektledelse og projektstyring

Målgruppe

Forløbet er for medarbejdere i møbel- og interiørbranchen, hvor salg, kundepleje og projektstyring er en direkte eller indirekte del af jobbet.

Det kan fx være inden for følgende medarbejdergrupper:

 • Kundeservice
 • Administrative medarbejdere
 • Sælgere og salgsledere – interne/eksterne
 • Medarbejdere i projekter
 • Marketing

"Det er da helt fantastisk med et uddannelses forløb, der er specifikt til og i samarbejde med branchen. Der er ingen tvivl om, at en af de udfordringer mange virksomheder generelt står over for, er at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere. Vi ser det nye uddannelsesforløb som et godt instrument til vores talentstrategi og som led i den vækst, vi står midt i."

Henrik Holmris, adm. direktør, Holmris Group

Mød undervisere med praktisk erfaring fra branchen

Undervisningen varetages af vores egne chefkonsulter og undervisere. Alle har de mange års praktisk erfaring fra møbel- og interiørbranchen med i bagagen inden for både salg, projektledelse, gode købsoplevelser og uddannelse af medarbejdere på alle niveauer. Det sikrer, at du får hjælp til, hvorfor og hvordan du kan anvende de nye værktøjer i dit fremtidige daglige arbejde.

Ud over den praktiske erfaring fra branchen har alle undervisere en pædagogisk uddannelse og erfaring fra uddannelsessektoren.

Medarbejderudvikling er noget, vi er meget opmærksomme på, og som virksomhed gerne investerer i. Derfor har det været naturligt for os at bidrage til udvikling af uddannelsesforløbet, - og ligeledes være oplagt at give vores medarbejdere mulighed for at deltage herpå.

Mads Nygård, senior vice president, Kvadrat

Om forløbet

Forløbet varer ca. 1 ½ år og består af tre kompetencegivende akademifag kombineret med særlige temadage med specialister fra branchen. Temadagene kan have fokus på fx trendspotting, indretning af rum, designhistorie eller materialekendskab.

Se de tre kompetencegivende akademifag

Du kan også udvide til en hel akademiuddannelse

Efterfølgende er der mulighed for at få en hel akademiuddannelse (AU) ved at tage yderligere to akademifag og et afgangsprojekt – svarende til i alt 30 ECTS point. Deltagerne vælger selv de to ekstra akademifag og kan dermed tone uddannelsesforløbet i den retning, de ønsker.

Når vi som industriens brancheforening under Dansk Industri vælger at deltage i udviklingen af dette uddannelsesforløb, er det ganske enkelt fordi, vi ønsker at være med til at løfte kompetenceniveauet inden for bl.a. det kommercielle område.

Flemming Larsen, branchedirektør, Træ- og Møbelindustrien

Adgangskrav

Du kan enten blive optaget direkte på forløbet, hvis du opfylder optagelseskravene, eller ud fra en individuel vurdering af din uddannelses- og erhvervsmæssige erfaring.

Individuel vurdering

Hvis ikke du opfylder adgangskravene, kan du få vurderet, om din uddannelses- og erhvervserfaring kan sidestilles med formelle kompetencer, som beskrevet i uddannelsens fagbeskrivelse og bekendtgørelse. Anerkendelse kan gives i form af:

 1. Adgang til optagelse på uddannelse, hvis du søger ind uden at opfylde de fastsatte adgangskrav, og det vurderes, at dine erfaringer kan sidestilles med adgangskravene, eller dele af dem.
 2. Bevis for dele af uddannelsen eller hele uddannelsen, hvis du søger om optagelse, og du i forvejen har fag, som kan sidestilles med fagmoduler på uddannelsen.

Direkte adgang

For at blive optaget på en akademiuddannelse skal du opfylde én af følgende betingelser, suppleret med 2 års relevant erhvervserfaring, som du har fået sideløbende med, eller efter, endt adgangsgivende eksamen:

 1. En relevant erhvervsuddannelse
 2. En studentereksamen, hf, hhx eller htx
 3. En relevant grunduddannelse for voksne
 4. En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som 1-3

Bemærk, at enkelte fag kan have særlige adgangsforudsætninger og faglige bindinger.

Tilmelding

 

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Startdato: 30-01-2020

Pris: 10.800 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Projektledelse

Startdato: Efterår 2020

Pris: 10.800 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Strategisk salg

Startdato: Forår 2021

Pris: 10.800 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Thomas Hey

Har du faglige spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Hey

chefkonsulent

Mail: they@eaaa.dk

Telefon: 7228 6174

Lene H. Poulsen

Har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Lene Høllund Poulsen

uddannelsessekretær

Mail: deltid@eaaa.dk

Telefon: 7228 6162