Digital omstilling og forretningsudvikling i praksis

Uddannelsesforløb på diplomniveau i samarbejde med pej gruppen

Lad os glemme alt om Covid19 et øjeblik. For de digitale forandringer, der har betydning for, hvem der bliver fremtidens vindere, har været undervejs længe.

Men udviklingen er eskaleret, tempoet er skudt i vejret og der investeret massivt i teknologier, der har katapulteret dine kunder og virksomhed ind i en ny digital æra.

Kort sagt – du har brug for en plan!

Derfor er netop planen afsættet på dette forløb.

Dette diplomforløb er et samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus og pej gruppen, og det bygger på faget 'forretningsforståelse og digital strategi' fra diplomuddannelsen i digital konceptudvikling . Du får 5 ECTS-point efter bestået eksamen. Du får 5 ECTS-point efter bestået eksamen.

Dit udbytte

 • Nyeste indsigter og trends inden for digital transformation, forbrugeradfærd, teknologi og kundeoplevelser.
 • En strategisk værktøjskasse med en række enkle og effektive modeller, der gør det nemt at sætte en fælles retning og prioritere indsatserne både på den korte og lidt længere bane.
 • Overblik over jeres digitale modenhed og de kompetencer, der skal til for at vinde både markedsandele og kundernes loyalitet i den nye digitale virkelighed.
 • Styrket indblik i fremtidens forretningsmodeller og en evne til at zoome ind på de digitale potentialer.
 • Introduktion til et effektivt innovationsværktøj, der genererer ideer til fremtidens behov og samtidigt skaber et fælles sprog i organisationen og inddrager alle som innovatører.
 • Fokus på bæredygtig forretningsudvikling og de potentialer, der kan være relevante for jeres virksomhed.
 • Stærkt netværk med ligesindede, nysgerrige deltagere, der også er interesserede i at blive klogere på, hvad der skal til for at vinde i en verden, der bliver mere og mere digitaliseret og stå bedre i det konkurrencemæssige landskab.

Undervisere

Se dine undervisere på pej gruppens hjemmeside

Målgruppe

Forløbet er relevant for alle, der gerne vil forstå mange af de nye digitale trends, markedsmekanismer og spilleregler, som har betydning for hvordan kunderne møder virksomheden og opbygger loyalitet.

Det henvender sig bredt til at alle, der beskæftiger sig med en eller flere af de discipliner, der knytter sig til en forretningsmæssige ambition om at iværksætte en digital omstilling, øge konkurrencekraften, forbedre innovationsevnen, styrke synergien mellem salg og marketing, skabe bedre sammenhæng mellem online og offline forretningen, inddrage kunderne i produktudviklingen, øge et fokus på et bæredygtigt forretningsfundament etc.

Program og datoer

 • Modul 1: Hvordan ser verden ud? (21. april 2022)
 • Modul 2: Hvordan ser forretningen ud? (3. maj 2022)
 • Modul 3: Hvad vil vi opnå? (10. maj 2022)
 • Modul 4: Hvad er mulighederne? (18. maj 2022)
 • Modul 5: Hvor skal vi starte? (2. juni 2022)
 • Eksamen: Aflevering af case og mundtlig eksamen (30 min) - (17. juni 2022)

Se det fulde program på pej gruppens hjemmeside

Adgangskrav og tilskud

For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have 2 års relevant videregående uddannelse samt 2 års relevant erhvervserfaring. Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.

Du kan også blive optaget, hvis du har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes at have andre relevante kompetencer, der svarer til adgangskravene. Det afgør vi ved en individuel vurdering på baggrund af cv og motivation.

Et akkrediteret forløb giver din virksomhed mulighed for at få dækket en del af deltagergebyret via Statens Voksen Uddannelse (SVU) og kompetencefonde.

Pris, materiale og tilmelding

Prisen for forløbet er 14.995,- ekskl. moms. Prisen inkluderer undervisning, fuld forplejning, undervisningsmateriale og eksamen.

Deltagelsen på forløbet giver dig samtidig gratis deltagelse i konferencen New Retail Day, samt 1 års abonnement på TID & tendenser, 1års medlemskab af 'TrendsLaters', foruden bogen 'Retail Megamag'. 

Tilmelding og mere info finder du på pej gruppens hjemmeside

Kontakt

Jacob Schack Iversen

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Jacob Schack Iversen

chefkonsulent

Mail: jaiv@eaaa.dk

Telefon: 7228 6179