Bliv grøn agent

Et uddannelsesforløb for dig, der vil styrke og arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling.

'Grønne agenter' er et målrettet uddannelsestilbud for dig, der vil gå forrest i den grønne omstilling og skabe samarbejde om at forankre bæredygtighed på tværs af virksomheden.

Grønne agenter består af to akademifag, bæredygtig forretningsforståelse og procesfacilitering.

Forløbet har fokus på, hvordan man kan tænke bæredygtighed ind i virksomhedens serviceydelser, produkter og forretning. Og så får du effektive procesværktøjer og metoder til at styrke samarbejdet om bæredygtighed.

1. fag: Bæredygtig forretningsforståelse

På dette fag lærer du, hvordan din virksomhed kan arbejde med bæredygtig udvikling og FN's 17 verdensmål på en måde, så det er afstemt med jeres forretningsmodel, jeres værditilbud til kunden og virksomhedens daglige drift.

Læs mere og tilmeld dig 'bæredygtig forretningsforståelse'

2. fag: Procesfacilitering

Med 'procesfacilitering' kan du skabe gode rammer for involvering og læring samt opretholde et engageret miljø hvor den enkelte deltager bidrager aktivt. Du lærer en række teknikker og metoder som du kan anvende til at facilitere effektive og meningsskabende processer til fx møder, forandringsprocesser og udviklingsforløb.

Læs mere og tilmeld dig 'procesfacilitering'

Hvorfor blive grøn agent?

På uddannelsesforløbet til grøn agent får du indsigt i de 17 verdensmål, og hvad de kan bruges til i din virksomhed. Du bliver klogere på, hvad det egentlig vil sige at være bæredygtig, hvad kredsløb, livscyklus og cirkulær økonomi er for noget, og hvilke konsekvenser klimapåvirkningerne har for vores klode.

Og så får du værktøjer til at kortlægge, hvilket klimaaftryk, produkterne i din virksomhed efterlader.

Vi ser også på nye forretningsmodeller, bæredygtig forretningsudvikling og partnerskaber. Er der fx nogen, som kan få noget ud af vores affald? Er der dele af vores produkter, der kan genbruges? Og kan vi producere på en måde, som er mere skånsom for miljøet?

Forløbet giver dig også stærke værktøjer og processer til facilitering, som du kan bruge, når I skal ideudvikle og føre konkrete bæredygtige initiativer ud i livet. Endelig lærer du, hvordan I kan styrke samarbejdet om bæredygtighed på tværs af fag, afdelinger og kulturer.

Efter sidste fag i uddannelsesforløbet vil du modtage et særligt kursusbevis, der viser, at du er grøn agent.

Praktisk info

Der er 8 undervisningsdage i alt, fordelt med 4 dage på hvert af de 2 fag. 

Prisen for det samlede forløb er kr. 9.000 pr. deltager.

Uddannelsesforløbet er omfattet af HK Kompetencefond samt omstillingsfonden.

Kontakt

Thomas Hey

Har du spørgsmål om forløbet, så kontakt:

Thomas Hey

chefkonsulent

Mail: they@eaaa.dk

Telefon: 7228 6174

Tilmelding

Du kan se datoer for undervisning og eksamen på mødeplanen ved at downloade mødeplanen under hvert enkelt fag.

Du skal tilmelde og fuldføre begge fag for at gennemføre det samlede uddannelsesforløb til grøn agent med et samlet kursusbevis, som du får oven i de to akademifag med 2 x 5 ECTS-point. 

Ingen kurser fundet