Online fag - forår 2020

Udnyt tiden med hjemme-arbejdsplads og giv dig selv et kompetenceløft – på sikker afstand! Start i  maj

Måske har du allerede haft ønsker om at få nye kompetencer. Og lige nu er der stille flere steder. Mange er sendt hjem – i flere uger.

Hjemsendte medarbejdere med lønkompensation kan komme på efteruddannelse

Måske det er en god ide for dig og din virksomhed at bruge den nuværende krise til at vende mere styrket tilbage med et kompetenceløft?

Virksomheder kan lige nu sende medarbejdere på uddannelse, mens de får lønkompensation som hjemsendte. Økonomisk set har I altså mulighed for løntabsrefusion.

Selve deltagergebyret kan ofte betales via kompetencefonde. Ellers kan det betales via den statslige omstillingsfond, hvis den enkelte medarbejder lever op til de 5 krav fra denne fond.

Kontakt os på deltid@eaaa.dk for spørgsmål.

100 % online studier

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder nu 100% online studier, hvor du tager kompetencegivende fag med en varighed på 6 uger inkl. eksamen.

Alle fag giver 10 ECTS-point, og alle fag er på akademiuddannelses-niveau, så de både kan bruges som led i en hel uddannelse - eller tages enkeltvis. Du kan vælge alle fag herunder i vores midlertidige online-univers. 

Hvis corona-situationen ændrer sig, vil det også være muligt at gennemføre den resterende del af undervisningen med fysisk tilstedeværelse. 

Sådan bliver du optaget

Tilmeld dig det enkelte fag. Du bliver enten optaget direkte på de online fag, hvis du opfylder optagelseskravene, eller du kan få lavet en individuel vurdering af din uddannelses- og erhvervsmæssige erfaring. 

Få papir på det, du allerede kan. Gratis

Du kan online skyde genvej til eksamensbeviset ved at få papir på det, du allerede kan. Vi hjælper med at få vurderet dine kompetencer fra fx erhvervserfaring, tidligere kurser, frivilligt arbejde og lignende.

Det hedder at få lavet en "Realkompetencevurdering" (RKV), og dem laver vi online for tiden. Det er gratis at få lavet én, hvis du endnu ikke har en videregående uddannelse. Du får et reelt bevis, hvor dine kompetencer bliver formelt anerkendt, og det kan du bruge ved efteruddannelse eller jobsøgning.

Send en uforpligtende mail til deltid@eaaa.dk. Så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Tilmelding

Tilmeld dig i så god tid som muligt, så vi kan sikre oprettelse af faget. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. 

Undervisningen foregår 100% online. Du møder undervisere, der véd, hvordan du lærer mest muligt, når alt foregår via skærmen. Der kan komme udgifter til bogkøb oveni.

Fag med 100 % online undervisning - start i maj

Digital markedsføring med Google Analytics-certificering - 100% online undervisning

Startdato: 18-05-2020

Opstartsgaranti

Pris: 8.900 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Salgspsykologi og værdibaseret salg med SPIN®Selling - 100 % online undervisning

Startdato: 25-05-2020

Pris: 9.900 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Sociale medier og content - 100 % online undervisning

Startdato: 26-05-2020

Opstartsgaranti

Pris: 4.000 kr.

Tidspunkt: Dag

Læs mere

Thomas Hey

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Hey

chefkonsulent

Mail: they@eaaa.dk

Telefon: 7228 6174