Erhvervsøkonomi med e-conomic og Excel

6 ugers målrettet efteruddannelse på akademiniveau

‘Erhvervsøkonomi med e-conomic regnskabsprogram’ er et 6-ugers regnskabskursus for ledige, der ruster dig til at håndtere de daglige vitale arbejdsopgaver i private og offentlige virksomheders økonomiafdeling.

Målgruppe

Akademifaget 'erhvervsøkonomi' er målrettet dig, der ønsker at arbejde med økonomi, uanset om det er som controller, bogholder, regnskabschef eller lign.

Forløbet er også velegnet for iværksætteren, der ønsker at styrke sit kendskab til regnskab og økonomi. Uanset hvem du er, får du konkrete redskaber og værdifuld viden med dig.

Dit udbytte

Du bliver uddannet til at bogføre i e-conomic, som i dag benyttes i tusinder af virksomheder. Derfor er kompetencer inden for dette felt i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Du får herudover viden om budgetter, økonomirapportering, investering og finansiering, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde. Du lærer også om brugen af Excel.

Indhold

  • Nøgletal som styringsværktøj (KPI)
  • Virksomhedens afsætnings- og omkostningsforhold
  • Aktivitetsoptimering
  • Totalbudgettering
  • Beregning og vurdering af forskellige investeringers rentabilitet
  • Beregning og vurdering af forskellige finansieringsforslag
  • Investering og finansiering
  • Inddragelse af studie- og fagrelevant praksis
  • At bruge Excel i relation til økonomistyring

Om undervisningen

Undervisningsformen er praksisnær og veksler mellem underviseroplæg, diskussioner, øvelser og opgaver – individuelt, i teams og på klassen. Vi lægger vægt på, at undervisningen er praktisk orienteret, og at du som studerende involverer dig og deltager aktivt.

Praktiske oplysninger

Undervisningen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus 
Ringvej Syd 104 
8260 Viby J

Du skal forvente en større arbejdsindsats på dette intensive forløb end på et normalt seks ugers forløb for ledige. Til gengæld er du efter de seks uger væsentligt bedre klædt på i forhold til at søge både offentlige ogprivate stillinger.

Du skal selv tage en bærbar PC med til uddannelsesforløbet. Den skal være installeret med Windows og Office-pakken. Vi kan dog være behjælpelige med udlån af bærbar PC i begrænset omfang.

Startdatoer og priser for alle hold

Se dem her

Læs mere om tilmelding her

Fakta

Varighed: 6 uger á 37 timer (222 timer)

Form: 4 dage med undervisning og 1 dag med selvstudie om ugen

ECTS-point: 10

Se hvem der kan deltage.