Anvendt økonomi med e-conomic

3 ugers målrettet efteruddannelse på akademiniveau

‘Anvendt økonomi´ med e-conomic regnskabsprogram’ er et 3-ugers regnskabs-/økonomikursus for ledige, der ruster dig til at håndtere de daglige vitale arbejdsopgaver i private virksomheders økonomiafdeling eller hvis du ønsker at starte som iværksætter.

Forløbet har til formål at introducere dig til en lang række erhvervsøkonomiske problemstillinger og beslutningsprocesser. Du lærer at varetage økonomistyring relateret til både drift og udviklingsprojekter og at arbejde med budgettering i forskellige former. Kort sagt bliver du klædt godt på til at arbejde med de erhvervsøkonomiske aspekter af både mindre udviklingsprojekter og den daglige drift.

Dit udbytte

Du bliver uddannet til at bogføre i e-conomic, som i dag benyttes i tusinder af virksomheder. Derfor er kompetencer inden for dette felt i høj grad efterspurgte på arbejdsmarkedet. Du får herudover viden om budgetter, økonomirapportering, investering og finansiering, som du kan bruge direkte i dit daglige arbejde. 

Indhold

  • e-conomic + bogføring
  • Økonomistyring
  • Budgettering
  • Finansiering
  • Investering
  • Beslutningsprocesser

Om undervisningen

Undervisningsformen er praksisnær og veksler mellem underviseroplæg, diskussioner, øvelser og opgaver – individuelt, i teams og på klassen. Vi lægger vægt på, at undervisningen er praktisk orienteret, og at du som studerende involverer dig og deltager aktivt.

En del af en akademiuddannelse 

’Anvendt økonomi' er en del af akademiuddannelsen i innovation, produkt og produktion. Du har mulighed for at afslutte forløbet med en mundtlig eksamen på faggrund af en synopsis. 'Anvendt økonomi' giver 5 ECTS-point.

Du kan efterfølgende bruge faget som en del af en hel akademiuddannelse.

Startdatoer og priser for alle hold

Se dem her

Læs mere om tilmelding her