Lær effektiv optimering på udvidet grundkursus i SEO

Er SEO af dit website et uoverskueligt projekt for dig? Mangler du den røde tråd og en gennemgående forståelse for, hvad der skal prioriteres i arbejdet med optimeringen?

Du har måske allerede gjort forsøg med at implementere nogle søgeord og lidt tekst rundt omkring på hjemmesiden uden bemærkelsesværdige resultater. Og hvordan måler du overhovedet resultaterne af dit arbejde?

Gå direkte til tilmelding

Kurset kan give dig markant fremgang i Google

Din tid er kostbar, og på dette udvidet grundkursus i SEO sørger vi for, at du får mest muligt ud af den, når du kommer hjem og skal arbejde videre på websitet eller webshoppen.

Lær hvad du skal bruge din tid på – og i hvilken rækkefølge – så du kan skabe bedre resultater!

Du kan helt sikkert også lære at arbejde effektivt med søgemaskineoptimering af dit site eller webshop!

Når du implementerer det, du lærer på dette kursus, vil du faktisk med sikkerhed øge din synlighed i Google markant.

Større og endnu mere konkret udbytte

Ligesom vores 1-dags SEO kursus er dette også et grundlæggende kursus, der starter helt fra bunden. Men detaljerne er vigtige, og på 3-dages kurset har vi netop god tid til at dykke ned i detaljen, så den viden du tager med fra kurset er et GODT stykke over ”begynderniveau”.

Skulle du have arbejdet lidt med SEO i forvejen, vil dette kursus STADIG have stor værdi for dig, fordi du med garanti får så mange guldkorn med hjem, som du IKKE kendte til.

SEO kurset dag 1 + 2

Du får to sammenhængende kursusdage, og så får du lektier for, som skal laves til den tredje og sidste kursusdag ca. 2 uger efter. Det er selvfølgelig frivilligt, om du vil lave det, men det er arbejde på dit eget site med det, vi har lært i de 2 dage. Og det vil typisk tage 3 – 6 timer at lave ”lektierne”.

På de 2 dage kommer du bl.a. til at lære følgende:

  • Hvordan du finder de søgeord, der har højeste prioritet for din hjemmeside eller webshop
  • Hvordan du bedst strukturerer dine søgeord. På den måde kan de fortælle dig, hvilke sider du i hvert fald, bør have på sitet – og hvilke du mangler! (Info: 9 ud af 10 sites mangler ret mange sider, der er vigtige for optimeringen)
  • Hvordan du får Google og andre søgemaskiner til at finde dine sider (bonusinfo: Typisk har mere end 20% af kursisterne sider på deres site, der er blokeret for Google)
  • Hvordan du skriver optimale title tags (de flytter dine placeringer i Google med det samme)
  • Hvordan du udformer sider på sitet, som vil DRAGE trafik til sig og sørge for bedre konvertering
  • Hvordan du optimerer den interne linkstruktur
  • Hvordan du kommer uden om ”dobbelt-indhold-fælder”

SEO kurset dag 3

Og så var der de der lektier! Mere konkret består de i at omsætte din nye viden fra de første to dage omkring søgeordsanalyse, prioritering af søgeord samt opsætning af landingsside med title tags, meta description, billeder og selvfølgelig indhold til en færdigoptimeret side.

(Pyha……ro på! Skulle nogle af alle disse ord ikke lige give mening for dig lige nu, så gør de helt sikkert efter de første to dage med SEO på programmet)

Du får også nogle rigtig gode linkmuligheder ganske ”gratis” – lige til at gå til!

Undervisning af specialister

SEO kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Claus Rump

Underviser Claus Rump
SEO-specialist


Se underviserens erfaring, du kan trække på