SEO-kursus, der gør en forskel - og får dig frem i Google!

Kursus, der får dig (seriøst) i gang

Savner du solid grundlæggende viden og en retning at arbejde i, når det kommer til søgemaskineoptimering (SEO)?

Gå direkte til tilmelding

Vil du gerne vide, hvor du skal starte, og hvad du skal prioritere for at få synlige resultater i søgemaskinerne?

Så giver dette 1-dags SEO kursus dig alt den hjælp, du skal bruge!

Kurset er på ingen måde overordnede slides og teori. Vi gør SEO ganske lavpraktisk for dig, og undervisningen er baseret på erfaringer fra arbejdet med mange hjemmesider og webshops.

Du får desuden et letforståeligt og meget detaljeret materiale med hjem, så du  er rigtig godt klædt på til at arbejde med søgemaskineoptimering af dit eget website eller webshop efter kurset!

Dit udbytte af kurset

Du bliver i stand til at målrette og optimere dine sider til meget bedre placeringer i Google. Du får derved flere besøgende på din hjemmeside/webshop, og det betyder flere leads og mere salg!

Udover en solid grundlæggende viden om SEO får du også hands-on erfaring, der gør dig i stand til at arbejde meget målrettet med netop de elementer af SEO, der gør en forskel.

Men først og fremmest bliver du klædt på til selvstændigt at kunne optimere på dit eget site. Du ved, hvad du skal fokusere på, og du ved, hvordan du skal gøre det efter kurset.

Bedre placering = mere synlighed for potentielle kunder/besøgende og dermed mere salg eller flere leads.

Niveau: Du er begynder, eller har beskæftiget dig lidt med søgeoptimering

Få de basale kompetencer til at blive selvkørende

Når kurset er gennemført, vil du kende til det vigtigste inden for SEO. Du vil vide præcis, hvor du skal starte med netop din hjemmeside/webshop, når du kommer hjem – du bliver din egen ”mini SEO ekspert”.

SEO-undervisningsdagen vil give dig konkret og let brugbar viden til at gøre dig mere (en hel del mere) synlig i søgemaskinerne, i særdeleshed Google. Har du endnu ikke arbejdet med at optimere din webshop/hjemmeside, kan du i den grad forvente at rykke dig mange placeringer, når først du begynder at bruge din nye viden aktivt.

SEO uden brug af ordbog

Du får tingene forklaret ”på jysk”, så alle kan være med. Din underviser tilpasser niveauet og har gennemgået din hjemmeside forud for kurset.

Og der er altid god tid til, at du kan få hjælp med dine eventuelle udfordringer og ekstra spørgsmål.

På SEO kurset lærer du om...

Søgeordsanalyse

At kunne lave en søgeordsanalyse er alt afgørende for optimeringen af din hjemmeside/webshop. Uden søgeordsanalysen har du intet fundament for at optimere. Vi bruger derfor en del tid på at klæde dig godt på, så du selv kan lave en god analyse af:

  • Hvilke ord dine potentielle kunder taster i Googles søgefelt
  • Hvor ofte disse ord bliver søgt på hver måned
  • Hvordan du nemt sætter det op i Excel og får et overblik

Titler og sidebeskrivelser (title tags og meta descriptions)

Sidetitlerne (title tags) er en af de mest essentielle SEO-faktorer for din webshop/hjemmeside.
Du lærer at optimere og formulere dem, så du i løbet af meget kort tid får bedre placeringer i Google.

Opsætning af målrettede landing pages

De søgeord du finder skal matches med de rigtige sider – eller nye sider skal oprettes til søgeordene. Denne proces gennemgår vi grundigt, så du er i stand til at gå hjem og arbejde med det selv. Og du får masser af værktøjer, ideer og tricks til, hvad du skal skrive. Og du kan læne dig op af det grundige kursusmateriale efter kurset.

Intern og ekstern linkbuilding

Noget af det der får dig til at rykke allermest i Google er linkbuilding. Linkbuilding er alfa og omega for, at en hjemmeside eller webshop kan komme op og ligge i toppen af ”kransekagen” hos Google. Vi gennemgår, hvordan, du skal gå hjem og arbejde med intern og ekstern linkbuilding:

  • Intern linkbuilding (at linke mellem dine egne sider på hjemmesiden/webshoppen): Du lærer, hvordan du bedst får ”fortalt” Google, hvilke sider du vil fremhæve som de vigtigste, så du derved får disse siders værdi til at stige.
  • Ekstern linkbuilding (at få andres hjemmesider til linke til din hjemmeside/webshop): Du får et par basale ideer med hjem, der kan give dig nogle gode og hurtige links.

Mobilversion – vigtigere end nogensinde

Google vil på sigt kun undersøge din mobilversion, når de vurderer hvor langt op på listen, de synes din hjemmeside/webshop ”fortjener” at komme. Det proklamerede Google officielt den 4. november 2016. Du får derfor også den mest relevante viden, om det der spiller ind i forhold til mobilvenlighed. Du vil opdage, og selv opleve, om din mobilversion er så brugervenlig, som du måske selv regner med.

SEO hjælper i øvrigt din AdWords

Hvis du allerede bruger Googles AdWords annoncering – eller på sigt kommer til at bruge det – så kommer du ikke udenom, at du bør SEO-optimere dit website.

Hvis din hjemmeside eller webshop er godt optimeret, så giver det dig nemlig billigere AdWords–klik og bedre placeringer i AdWords.

Det er nemlig Googles vurdering af dine landingssider - og hvor godt de er optimerede - der er medbestemmende til hvor meget eller endnu bedre hvor lidt, et klik skal koste dig og hvor højt din annonce skal placeres. Så her vil SEO kurset også bidrage til at tjene sig selv hjem igen.

Undervisning med specialister

SEO-kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Claus Rump

Underviser Claus Rump
SEO-specialist


Se underviserens erfaring, du kan trække på