LinkedIn Social Selling

Skab relationssalg (og bundlinje)

Har du også opdaget at dine normale salgsmetoder ikke er lige så effektive som tidligere? Mange har de sidste år måttet erfare, at kold kanvas ikke længere er så brugbart til at skaffe møder – og ikke mindst salg. 

Gå direkte til tilmelding

Du har måske også hørt om begrebet Social Selling? Dorte Møller Madsen er en af Danmarks mest erfarne på dette område, og hun vil lære dig, hvordan du kan bruge LinkedIn til at:

  • Finde potentielle kunder
  • Tiltrække de rette kunder, så de selv kontakter dig
  • Aktivere dit netværk så de er skarpere på at ”holde øje i markedet for dig”
  • Bruge LinkedIn som et aktiv i hele din salgsproces, fra leadgenerering til det at holde linjen varm og ikke mindst åben hos eksisterende kunder

Med Social Selling vil du kunne opnå, at blive anerkendt som særlig relevant på dit felt og dermed sikre dig, at kunderne selv henvender sig – eller finder dig specielt relevant at holde møde med.

Rigtigt mange kunder i dag starter deres købsrejse online. 76 % af dem siger, at de valgte den leverandør, der inspirerede dem først – og i øvrigt stoler 74% på en leverandør anbefalet af netværket.  Er din målgruppe blandt de ca. 2 mio. danske personprofiler på LinkedIn, så er det en værdifuld kanal til at komme på deres radar.

Et mix af ninja-tricks, øvelser og dialog

Kurset er et mix af den erfarne og passionerede undervisers inspiration og praktiske arbejde ved din egen pc’er. Social selling-kurset er meget hands-on. Du kommer til at arbejde med dit eget netværk, dine egne lister og ikke mindst få nye vinkler på, hvilket indhold der kan være interessant i forhold til dine kunders købsrejse.

Vi dykker desuden ned i et hav af underviserens ”ninja tricks”, og vi lover dig, at der vil være adskillige ”Hmm… det vidste jeg ikke, at man kunne”. Du vil gå hjem med styrket motivation men også ideer til, hvordan du kan bruge LinkedIn i dit salgsarbejde.

Social Selling metoderne er især velegnet, hvis du sælger noget af større værdi, der involverer flere parter og kræver en vis tillid og overvejelse fra kundens side.

Fra kursus til daglig brug

For at sikre du også efter kurset ”holder næsen i sporet”, så rundes dagen af med at lave en plan for, hvordan DU vil bruge LinkedIn – og hvilke mål du vil sætte dig.

Det får du ud af kurset

Du får uden tvivl set på salg med lidt nye briller. Du skal naturligvis ikke skrotte alt, hvad du gør i dag, men vi kan love, at du går hjem med en opgraderet værktøjskasse. LinkedIn og Social Selling metoderne har vundet indpas i Danmark og vil kunne hjælpe dig til at skaffe leads og møder med potentielle kunder.

Du får desuden lært hvilken adfærd, der risikerer at skræmme potentielle kunder væk på LinkedIn og hvordan, du i stedet kan tiltrække de rette kunder. Det er dem, der er interesserede i at komme i dialog. Og når du lærer den rette adfærd, får du måske endda decideret serveret brandvarme leads.

Så er du træt af ikke at kunne trænge igennem via kold kanvas, så kom og lær, hvordan du kan bruge LinkedIn til at både styrke dit brand, din pipeline og din bundlinje.

Undervisning af specialister

LinkedIn-annoncerings-kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Dorte Møller Madsen

Underviser Dorte Møller Madsen
LinkedIn-specialist

Se underviserens erfaring, du kan trække på