Et kursus fra professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation
Dette kursus beskæftiger sig med almen kemi, herunder støkiometri, ligevægte, reaktionskinetik og kolligative effekter i relation til fødevarer.
Desuden indgår organisk kemi med funktionelle grupper og reaktionstyper og biokemi med egenskaberne af proteiner, kulhydrater og lipider set i forhold til det grundlæggende energistofskiftes reaktionsveje og regulering.
Om undervisningen
Undervisningen er en blanding af fremmøde-lektioner samt selvstudium, forberedelse, opgaver og oplæg.
Du følger undervisningen sammen med studerende på fuldtidsuddannelsen professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation på Hasselager Allé 8, 8260 Viby J.
Hvornår foregår undervisningen?
Undervisningen foregår i dagtimerne med i alt 16 fremmøde-lektioner fordelt over typisk 10-20 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.
Kurset begynder typisk mandag i den første uge og slutter fredag i den sidste uge i den angivne periode.
Eksempler på litteratur
Tidligere har følgende litteratur været anvendt:
- Stryer L., et al, Biochemistry 8th ed.
- Kristensen M, Mønster J B, Biokemi
Tag et kursus inden for fødevareteknologi og applikation
'Fødevarekemi og biokemi'er et studieretningsfag på professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. Vi udbyder årligt 8 sådanne kurser fra uddannelsen på enten 5 eller 10 ECTS-point.
Eksamen og ECTS-point
Kurset afsluttes med en eksamen. Faget svarer til 5 ECTS-point og er kompetencegivende. 5 ECTS svarer typisk til en arbejdsbelastning på 135 arbejdstimer.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af kurset.
Ingen kursusdato fastlagt