Fortsætterkursus i Facebook – Kom videre med din virksomhedsside

Kursus på 1 dag for dig, der er godt i gang

Dette kursus er for dig, der allerede er godt i gang med din virksomhedsside på Facebook - men gerne vil have et seriøst forspring til dine konkurrenter.

Gå direkte til tilmelding

Dit udbytte af kurset

I løbet af kursusdagen kommer du til at få en grundig forståelse for de vigtigste elementer ift. at arbejde mere professionelt med dine opslag, konkurrencer og ikke mindst en egentlig strategi på Facebook. Du lærer om:

Algoritmen på Facebook

Hvordan fungerer den, og hvordan får du den til at arbejde for dig og ikke imod dig?

Målrettet kommunikation

Hvordan skriver du interessant indhold, der fanger og drager dine modtagere?
Vi arbejder med tekst og indhold, der skaber værdi for brugerne/dine modtagere, og du får tips til, hvordan du ikke løber tør for ideer.

Grafik, der giver dine opslag opmræksomhed

Du har mindre en ét sekund til at fange dine brugeres opmærksomhed. Lær selv at lave grafikker, der skaber blikfang – det er lettere, end du tror!

Konkurrencer på Facebook

Få inspiration til at lave gode konkurrencer, der kan højne værdien for din virksomhed, uden at overtræde Facebooks eller markedsføringslovens retningslinjer.

Fuld valuta for dine penge med annoncering

Du kan booste et opslag, og du kan benytte Facebooks annonceadministrator – hvad er forskellen? Du får et indblik i muligheden for mere synlighed (Vi kommer dog ikke i dybden med Facebook-annoncering – det kræver sit helt eget kursus, vi også har på paletten)

Strategi på Facebook

At have et mål er godt, men uden en plan for at nå målet bliver det hurtigt et famlende projekt at skabe resultater med din Facebookside. Vi arbejder med strategi og planlægning, så du i langt højere grad opnår det, du gerne vil med din virksomhedsside på Facebook. 

Eksempler og contentplan

På dette fortsætterkursus i Facebook vil vi både se på de virksomheder, der har gjort det rigtig godt, men også drage nytte af de fejl, som andre har begået, og de udfordringer, de har stået overfor. Vi har en masse gode (og mindre gode) eksempler, som du helt sikkert vil lade dig inspirere af og lære af!

Vi sørger for, du kommer godt i gang med din contentplan, som du kan arbejde videre med derhjemme. Når du får lavet en content plan, har du meget lettere ved, kontinuerligt, at skabe spændende, nyt og værdiskabende indhold på din virksomhedsside for både dig og dine brugere.

Du skal medbringe egen computer, så du har mulighed for at arbejde med tingene i praksis i løbet af dagen.

Undervisning af specialister

Facebook-fortsætter-kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Tanya Dick

Underviser Tanya Dick
SOME-specialist

Se underviserens erfaring, du kan trække på