Facebook-annoncering

Kursus, der får dig (seriøst) i gang

Konkurrencen på Facebook er benhård, når det kommer til annoncering. Hvis du indtil videre blot har prøvet dig lidt frem, har du med stor sandsynlighed ikke fået ret meget ud af det. Dette Facebook-annonceringskursus er til dig. Men det er også til dig, der ikke helt er kommet i gang endnu – men som står og skal i gang.

Gå direkte til tilmelding

Vi giver dig alle de værktøjer, der skal til for at skabe dine egne kampagner og annoncer. Søren sætter en stor ære i at forklare tingene, så det er let forståeligt og ikke mindst eksekvérbart – også når du kommer hjem, og selv skal sidde med det.

Du bliver ekspert på dine egne kampagner

Det er den ultimative målsætning, at det meste af eftermiddagen bliver brugt på praktisk arbejde på dine egne kampagner. Du kommer altså til at sidde hands-on og arbejde med målgrupper, opsætning, tekster og billeder på dine egne kampagner.

Og hvis du ikke allerede var i gang med Facebook Annoncering inden kurset, så har du muligheden for at have dine første kampagner kørende, inden du går hjem fra kurset. 

Detaljeret undervisningsmateriale

Du får et meget håndgribeligt og let forståeligt materiale med hjem, som du kan støtte dig op af efter kurset. 

Det lærer du

På kurset i Facebook-annoncering vil du bl.a. lære om:

Brugen af Facebooks egne værktøjer (Business Manager, Annonceadministrator og Power Editor)

  • Best practice inden for Facebook-annoncering
  • Facebooks annonceringsregler
  • Forskellige kampagnetyper
  • Forskellige annoncetyper
  • Analyse af dine kampagner og annoncers performance så du kan optimere dem
  • Masser af tips og tricks fra eksperten, der ikke arbejder med andet end Facebook-annoncering

Formiddagen på kurset

Efter introduktion og gennemgang af dagens kursusprogram kigger vi på og opretter de konkrete værktøjer, som DU har behov for. Herefter gennemgår vi de nødvendige værksøjer, så du får en forståelse af, hvordan du skal bruge dem i det videre arbejde.

Eftermiddagen på kurset

Du arbejder med dine egne kampagner, annoncer, tekster og billeder. Du kan trække alt det, du vil på din annonceringsnørd, og du kan sparre med de andre kursister. Men du vil være klædt på til at gå i ”Facebook annonce mode”, og du får al den tid og hjælp, som du skal bruge.

Du skal arbejde med målgrupper, strategi og annoncer – og lige netop her vil du blive bombarderet med ”trylletricks” fra eksperten.

Vær forberedt og få mest muligt ud af dit kursus

Det er vigtigt, at du har administratorrettigheder til dit site. Du skal også have et betalingskort med, for det kræves til en opsætning af en Facebookannonce.

Du må også meget gerne have en konkret idé eller to, til det du gerne vil markedsføre.

Skulle du ikke have mulighed for at få administratorrettigheder og/eller betalingskort, så giver din underviser dig et såkaldt ”dummy-site”, som du kan arbejde med. Men det vil klart være en fordel for dig at arbejde med dit eget site, hvis det er muligt.

Billeder, logo og eventuelt video kan også være en rigtig god ide at tage med, hvis du er så langt i processen. Hvis du ikke har nogen af delene, skal underviseren nok finde noget til dig.

Markedsføring på verdens største sociale medie 

Hvis du for alvor vil i gang med markedsføring på Facebook, så må du ikke snyde dig selv for dette kursus. Du kommer i hænderne på en ekspert, der har enormt meget erfaring og virkelig er specialist indenfor Facebook markedsføring og annoncering.

Tilmed forstår Søren at undervise på et sprog, du forstår og med et socialt engagement, der er de fleste andre nørder forundt. Det er ambitionen, at du har dit første annoncesæt klar, når du forlader kurset.

Undervisning af specialister

Facebook-annoncerings-kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Søren Borgstrøm

Underviser Søren Borgstrøm
Social Media-specialist

Se underviserens erfaring, du kan trække på