Bioproduktion

Målgruppe

Faget er primært målrettet laboranter, procesteknologer eller andre, der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorie- og fødevareteknologi

Gå direkte til tilmelding

Indhold

  • Fermenteringsmetoder samt styring og regulering af produktionsprocessen
  • Organismetyper herunder genmodificerede organismer
  • Produkttyper og deres anvendelse
  • Upstreamprocesser, herunder selektion og opbevaring af produktionsorganismen
  • Downstreamprocesser, herunder oprensning og karakterisering af produkt
  • Miljømæssige aspekter ved brug af GMO til bioproduktion.

Adgangskrav

En afsluttet uddannelse som laborant, procesteknolog eller tilsvarende.

Om undervisningen

Undervisningen foregår i en vekselvirkning mellem præsentationer af teoretiske emner og opgaveregning samt planlægning af laboratoriearbejde. Opgaveregningen og planlægningen af laboratoriearbejde er individuel eller i samarbejde med andre. Opgaverne og laboratoriearbejdet bygger på relevante problemstillinger, og vi forudsætter et vist omfang af selvstudie.

Undervisningen foregår på engelsk, men prøver og vejledning kan foregå på dansk.

Eksamen og ECTS-point

Faget afsluttes med en mundtlig eksamen inden for alle fagets emner. Faget svarer til 5 ECTS-point.

Tid

Undervisningen foregår i dagtimerne med 35-40 lektioner fordelt over ca. 10 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning, rapportering af laboratoriearbejde og til gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.

Kontakt

For yderligere oplysninger om fagets indhold er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Ulla Andrup Jensen på e-mail uaj@eaaa.dk.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Hasselager Allé 8
8260 Viby J

Find vej