Enkeltfag på professionsbachelorniveau

Professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ønsker at videreuddanne dig på professionsbachelorniveau sideløbende med dit job.

Fagene udbydes som tompladsordning, hvor du har undervisning sammen med de fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.

Fagudbuddet skifter hvert semester. Herunder ser du de fag vi udbyder i øjeblikket.

Forløb Tidspunkt Pris Startdato
Analyse af biomolekyler Opstartsgaranti Dag 3.000 20-04-20
Anvendt matematik og fysisk kemi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Anvendt statistik og planlægning af forsøg Dag 3.000 Kontakt os for dato
Bioproduktion Opstartsgaranti Dag 3.000 20-04-20
Cellebiologi Opstartsgaranti Dag 3.000 20-04-20
Fødevarekvalitet og kvalitetsmålinger Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Fødevaremikrobiologi Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Fødevaresikkerhed og lovgivning Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Fødevareteknologi I Opstartsgaranti Dag 3.000 20-04-20
Fødevareteknologi II Opstartsgaranti Dag 3.000 20-04-20
Kemisk analyseteknik Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse) Dag 3.000 Kontakt os for dato
Laboratorieteknologi Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Organisk kemi Opstartsgaranti Dag 3.000 03-02-20
Produktions- og kvalitetsstyring Opstartsgaranti Dag 3.000 04-11-19
Statistisk forsøgsplanlægning Opstartsgaranti Dag 3.000 04-11-19
Virksomhedsforhold Opstartsgaranti Dag 3.000 04-11-19

Mikael uddanner sig sideløbende med sit job

Mikael er typisk til undervisning på Erhvervsakademi Aarhus et par gange om ugen og bruger derudover ca. ti timer ugentligt på sit studie. Hans arbejdsplads giver ham fri til undervisning. 

Læs om Mikael her

Fødevareudviklere får ny viden

Maiken Juul Hansen har videreuddannet sig på professionsbachelorniveau sideløbende med sit job som projektleder hos Danish Food Cluster. 

Læs om Maiken her