Enkeltfag på professionsbachelorniveau

Professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ønsker at videreuddanne dig på professionsbachelorniveau sideløbende med dit job.

Fagene udbydes som tompladsordning, hvor du har undervisning sammen med de fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.

Fagudbuddet skifter hvert semester. Herunder ser du de fag vi udbyder i øjeblikket.

Forløb Tidspunkt Pris Startdato
Analyse af biomolekyler Dag 3.000 Kontakt os for dato
Anvendt matematik og fysisk kemi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Anvendt statistik og planlægning af forsøg Dag 3.000 Kontakt os for dato
Bioproduktion Dag 3.000 Kontakt os for dato
Cellebiologi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Fødevarekvalitet og kvalitetsmålinger Dag 3.000 Kontakt os for dato
Fødevaremikrobiologi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Fødevaresikkerhed og lovgivning Dag 3.000 Kontakt os for dato
Fødevareteknologi I Dag 3.000 Kontakt os for dato
Fødevareteknologi II Dag 3.000 Kontakt os for dato
Innovation og produktudvikling Dag 3.000 Kontakt os for dato
Kemisk analyseteknik Dag 3.000 Kontakt os for dato
Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse) Dag 3.000 Kontakt os for dato
Laboratorieteknologi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Organisk kemi Dag 3.000 Kontakt os for dato
Produktions- og kvalitetsstyring Dag 3.000 12-11-18
Statistisk forsøgsplanlægning Dag 3.000 12-11-18
Virksomhedsforhold – organisation, ledelse og samarbejde Dag 3.000 08-10-18

Mikael uddanner sig sideløbende med sit job

Mikael er typisk til undervisning på Erhvervsakademi Aarhus et par gange om ugen og bruger derudover ca. ti timer ugentligt på sit studie. Hans arbejdsplads giver ham fri til undervisning. 

Læs om Mikael her

Fødevareudviklere får ny viden

Maiken Juul Hansen har videreuddannet sig på professionsbachelorniveau sideløbende med sit job som projektleder hos Danish Food Cluster. 

Læs om Maiken her