Enkeltfag på professionsbachelorniveau

Professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi

Enkeltfag er en mulighed for dig, der ønsker at videreuddanne dig på professionsbachelorniveau sideløbende med dit job.

Fagene udbydes som tompladsordning, hvor du har undervisning sammen med de fuldtidsstuderende på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.

Fagudbuddet skifter hvert semester. Herunder ser du de fag vi udbyder i øjeblikket.

Forløb Tidspunkt Pris Startdato
Analyse af biomolekyler Dag 3.000 23-04-19
Anvendt matematik og fysisk kemi Dag 3.000 02-09-19
Anvendt statistik og planlægning af forsøg Dag 3.000 02-09-19
Bioproduktion Dag 3.000 23-04-19
Cellebiologi Dag 3.000 23-04-19
Fødevarekvalitet og kvalitetsmålinger Dag 3.000 04-02-19
Fødevaremikrobiologi Dag 3.000 04-02-19
Fødevaresikkerhed og lovgivning Dag 3.000 04-02-19
Fødevareteknologi I Dag 3.000 23-04-19
Fødevareteknologi II Dag 3.000 23-04-19
Innovation og produktudvikling Dag 3.000 23-04-19
Kemisk analyseteknik Dag 3.000 04-02-19
Kommunikation og videnskabsteori (etisk analyse) Dag 3.000 02-09-19
Laboratorieteknologi Dag 3.000 04-02-19
Organisk kemi Dag 3.000 04-02-19
Produktions- og kvalitetsstyring Dag 3.000 04-11-19
Statistisk forsøgsplanlægning Dag 3.000 04-11-19
Virksomhedsforhold – organisation, ledelse og samarbejde Dag 3.000 04-11-19

Mikael uddanner sig sideløbende med sit job

Mikael er typisk til undervisning på Erhvervsakademi Aarhus et par gange om ugen og bruger derudover ca. ti timer ugentligt på sit studie. Hans arbejdsplads giver ham fri til undervisning. 

Læs om Mikael her

Fødevareudviklere får ny viden

Maiken Juul Hansen har videreuddannet sig på professionsbachelorniveau sideløbende med sit job som projektleder hos Danish Food Cluster. 

Læs om Maiken her