Enkeltfag på professionsbachelorniveau i bæredygtighed

Ny videreuddannelsesmulighed i bæredygtighed

Enkeltfag inden for bæredygtighed er oplagt for dig, der ønsker at videreuddanne dig på professionsbachelorniveau sideløbende med dit job.

Få erhvervsrettede kompetencer i bæredygtighed

Vi har udviklet de nye enkeltfag til ledere, specialister eller rådgivere, der mangler erhvervsrettede kompetencer inden for virksomhedsudvikling og bæredygtighed. Enkeltfagene er oplagte for forretningsudviklere, planlæggere, ansatte i produktionstekniske afdelinger, indkøbere samt miljø-, kvalitets- og sikkerhedsmedarbejdere.

Undervisning om dagen

Fagene udbydes som dagundervisning, hvor du følger fagene sammen med andre, der også vil videreuddanne sig, mens de er i job.

Fagudbuddet skifter hvert semester. Herunder ser du de fag, vi udbyder i øjeblikket.

Tag fagene enkeltvis - eller styk dem sammen til et helt forløb

Du kan tage fagene enkeltvis, afhængig af dine interesser og jobprofil. Du kan også sammenstykke dem til et helt forløb. Vi anbefaler, at du begynder med Miljø og bæredygtig udvikling I - og fortsætter med nr. II.

Fagene

Mød din underviser

Nynne Hartung Skals underviser i Miljø og bæredygtig udvikling - og har undervist i økologi og bæredygtighed på jordbrugsuddannelserne i flere år. 

Mød Nynne på LinkedIn

Mød din underviser

Sanne Østergaard Nielsen underviser i Miljø og bæredygtig udvikling. Hun har arbejdet med miljøforhold, byudvikling og EU-projekter i energi - og har undervist i bæredygtighed i flere år. 

Mød Sanne på LinkedIn