E-mail marketing

Niveau 2

Er du overbevist om, at den rette e-mail marketing strategi kan gøre en verden til forskel for din virksomhed, men har du brug for hjælp til at komme i gang, så har vi det perfekte kursus til dig. Dette kursus er nemlig tilegnet dig, som vil blive bedre til at skabe, måle og analysere e-mail kampagner.

Gå direkte til tilmelding

I dag er det ikke nok at skrive en god nyhedsmail og sende den ud til samtlige modtagere. Der skal også bruges ressourcer på at vælge system, skabe forståelse for automatiske e-mail flows og meget mere. Alle stjerner starter et sted, så hvis du ikke føler dig på sikker grund, når emnet er e-mail marketing, så fortvivl ej. Du kommer med garanti til at føle dig mere kompetent og motiveret, når du har deltaget i dette kursus med Casper Ackermann - specialist og underviser inden for e-mail marketing.

E-mail marketing er en guldgrube – Lær at udnytte det fulde potentiale

Ingen tvivler på, at e-mailadresser er guld værd, men ikke alle formår at udnytte det fulde potentiale. Du har allerede taget et vigtigt skridt på vejen mod en sundere forretning ved at vise interesse for e-mail marketing, men handling tæller som bekendt mere end ord.

Der findes ikke en egentlig opskrift på succes med markedsføring via e-mail, men du kan være sikker på, at din underviser vil klæde dig rigtig godt på til dit senere arbejde. Alle kan arbejde med e-mail marketing, men de gode resultater udebliver, hvis man ikke er bekendt med, hvilke systemer og teknikker der fungerer. På dette kursus vil der netop blive sat fokus på brugervenlige og gunstige systemer og teknikker.

Casper giver dig en lang række gode tips og tricks, som du kan implementere efter kurset. Omsætter du din nye viden til praksis, så er der ingen grænser for, hvor gunstige resultater du kan skabe. Er du skarp til at planlægge og eksekvere kampagner, men knap så god til at måle og analysere resultaterne, så vil dette kursus ligeledes være tilegnet dig. Du bliver nemlig præsenteret for en række udvalgte analyseværktøjer, som du hurtigt kan lære at kende.

Vi anbefaler at du begynder med kurset 'E-mail marketing - niveau 1'

Niveau 2 – Indhold:

  • Strukturerede splittest på kampagne e-mails
  • Automatisk e-mail marketing
  • Valg af systemer
  • Sådan kommer man i gang
  • Eksempler på automatiske e-mail flows
  • Måling og analyse
  • Leadscoring

Investering i fremtiden

At investere i en kursusplads er at investere i fremtiden.

E-mail marketing er en ældre markedsføringsdisciplin, men den er ikke blevet mindre udbredt med tiden – tværtimod. Ergo er det en uvurderlig fordel at mestre automatisk e-mail marketing og andre discipliner, hvis man skal fastholde interessen for sin virksomhed både nu, men også i fremtiden. At deltage i dette kursus vil dermed gavne dig og din virksomhed både på kort og lang sigt. 

Undervisning af specialister

Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Casper Ackermann

Underviser Casper Ackermann
E-mail marketing-specialist

Se underviserens erfaring, du kan trække på