E-mail marketing

Niveau 1

Hvordan skriver jeg gode, relevante og sælgende nyhedsmails, som mine potentielle og nuværende kunder vil åbne, læse og reagere på? Hvordan skaber jeg øget salg og omsætning via e-mail marketing? Hvorfor er e-mail marketing en af de mest effektive kanaler inden for online marketing?

Gå direkte til tilmelding

Få svar på disse og mange andre spørgsmål på dette kursus, hvor du tilbringer en hel dag med Casper Ackermann, som har mange års erfaring med e-mail marketing. Casper er en erfaren og eftertragtet underviser, som nyder at formidle sin viden og ekspertise inden for denne online markedsføringsdisciplin.

Lær at tjene penge med e-mail marketing

En ting er at indsamle e-mails – en anden er at gøre abonnenter til faste kunder.

At skrive e-mails, som vækker modtagernes interesse og får dem til at handle, er en af de udfordringer, som du lærer at løse på bedst mulig vis på dette kursus. Dine kunders e-mails er den direkte vej til øget salg og omsætning, hvis du vel at bemærke kender din målgruppe og griber kommunikationsdelen an på den rigtige måde.

Din underviser, Casper, gør dig meget klogere på, hvad du skal gøre for at realisere dit ønske om at tjene penge med e-mail marketing. Du bliver i den anledning undervist i, hvad der kendetegner denne form for marketing, og hvorfor den er så effektiv. Derudover får du et godt indblik i, hvordan e-mail marketing fungerer i samspil med andre kanaler samt, hvordan du opsætter og udsender kampagne e-mails.

Niveau 1 – Indhold:

  • E-mail marketing generelt
  • Derfor er det så effektivt
  • E-mail marketing som kanal
  • Samspil med andre kanaler
  • Kampagne e-mails (opsætning og udsendelse)
  • Leadgenerering til lister

Vi anbefaler at følge op med kurset 'E-mail marketing - niveau 2'

Værdi for dig og din virksomhed

Et kursus i e-mail marketing er guld værd for dig og den virksomhed, som du repræsenterer, uanset om du repræsenterer en mindre håndværkervirksomhed eller en større handelsvirksomhed.

På kurset lærer du ikke blot at skrive sælgende e-mails, men også at planlægge og eksekvere e-mail kampagner, herunder automatiserede e-mail kampagner. Casper sørger for, at du går hjem med en masse ny viden og inspiration samt konkrete redskaber, så du kan komme i gang med at tjene endnu flere penge på dine kunder via e-mail. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 

Undervisning af specialister

Kurset udbydes i samarbejde med MindRocket, som er samarbejdspartner for Erhvervsakademi Aarhus.

 

Prisen for kurset er inkl. moms og med fuld forplejning

Mød din underviser: Casper Ackermann

Underviser Casper Ackermann
E-mail marketing-specialist

Se underviserens erfaring, du kan trække på