Digital content marketing

Creative content på diplomuddannelsen i e-handel

På valgfaget 'digital content marketing' lærer du at skabe kreativt content, der virker på kunden. Og dermed virker for din forretning.

I arbejdet med kreativt content får du både teoretisk viden og hands-on erfaringer med at skabe content, der fører til øget online salg.

Du får en indgående forståelse for, hvornår og hvorfor kreativt indhold virker, så du kan sammentænke det med de andre elementer, der indgår i virksomhedens markedskommunikation - både online og offline.

Når du er færdig med valgfaget, har du en række effektive redskaber på hånden inden for effektiv content marketing, så du enten selv kan producere indholdsbaseret markedsføring, eller bedre kan optimere samarbejdet med de bureauer eller indholdsleverandører, der laver jeres content. 

Dit udbytte

  • Du får dyb indsigt i content marketing som disciplin og de særlige former for content, der kan føre til øget online salg gennem udvalgte parametre
  • Du lærer en række retoriske redskaber, du kan bruge til at få dit indhold til at virke for målgruppen
  • Du kan selvstændigt kortlægge content marketing-indsatserne for virksomheden, og producere kreative produkter til jeres indholdsbaserede markedsføring.
  • Du kan udarbejde og implementere en content marketing-strategi på tværs af virksomhedens platforme. 
  • Du kan langt bedre indgå i et optimalt samarbejde om udvikling og produktionen af indhold med både interne og eksterne leverandører

Fagets indhold

  • Content marketing som disciplin
  • Øget salg via creative content
  • Hvordan skaber du content til målgruppen?
  • Dialogskabende content med målgruppen i centrum

Tid og sted

Undervisningen ligger fra kl. 9-16 hen over 4 dage: 3., 4., 11. og 12. juni 2019. Eksamen er 24. juni, og du får fuld forplejning på alle undervisningsdage.

Stedet er: Erhvervsakademi Aarhus, Ringvej Syd 104, 8260 Viby J. 

Eksamen og ECTS

Valgfaget 'digital content marketing' giver 5 ECTS-point.

Tilmelding

Tilmeld dig nedenfor. Du får en bekræftelse på mail, når din tilmelding er registreret hos vores uddannelsessekretær.

Vi skal bruge dit cpr-nummer til at oprette dig i vores studieadministrative system. 

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik