Målrettet videreuddannelse | ARLA 2018

Uddannelse og kompetenceudvikling for medarbejdere

Med dette udbud af efter- og videreuddannelse håber vi, du vil lade dig inspirere af vores muligheder for kompetenceudvikling.

Vi vil glæde os til at se dig og dine kolleger her på Erhvervsakademi Aarhus.

Arla er med i Mejeribrugets Uddannelsesfond, og du kan derfor søge tilskud og få dækket dine omkostninger ved at tage på kompetencegivende uddannelse med ECTS point, kontakt din lokale tillidsrepræsentant og hør mere.

Fagene 'projektledelse' og 'konflikthåndtering og coaching' vil kun blive udbudt til medarbejdere hos Arla. Underviser på de hold er Marie Berg Lødrup, der har undervist adskillige Arla-hold med meget positive evalueringer.

Projektledelse

Akademifag 10 ECTS-point

Med ’Projektledelse’ får du grundlæggende kompetencer i projektledelse- og styring. Du får styrket dine kompetencer, så du fremstår som en kompetent projektleder– eller medarbejder.

Konflikthåndtering og coaching

Akademifag 10 ECTS-point

Vi arbejder med konfliktmægling og forhandling i praksis. Vælg den rigtige løsningsmodel i en konfliktsituation og vær med til at sikre god kommunikation og et godt arbejdsklima i Arla.

Kommunikation i praksis

Akademifag 10 ECTS-point

Kommunikation i praksis giver dig en allround introduktion til de kommunikationdiscipliner, du som kommunikationsmedarbejder skal bruge i din hverdag.

Økonomistyring i praksis

Akademifag 10 ECTS-point

Bliv klogere på sammenhængene mellem de teoretiske modeller og det praktiske arbejde med økonomistyring. Du får bl.a. viden om budgetter, økonomirapportering, investring og finansering.

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Akademifag 10 ECTS-point

Med salgspsykologi og grundlæggende salg får du, kompetencer til, hvordan du tilpasser din egen adfærd og agerer i forhold til forskellig kundeadfærd for derved at opnå bedre salgsresultater.

Service

Akademifag 10 ECTS-point

Formålet med dette fag er at give dig en forståelse af grundlæggende service og kompetence til at agere i forhold til forskellig serviceadfærd og kommunikation til forskellige kunder. Derved opnår du bedre serviceresultater.

Diplomfag for Arla-medarbejdere

En diplomuddannelse er en deltidsuddannelse på niveau med bachelor eller HD 2.del.

Vælg mellem: digital konceptudvikling, finansiel rådgivning, HR-fag, international handel og markedsføring, it-sikkerhed, softwareudvikling, webudvikling, økonomi og regnskab samt ledelse.

Se udbuddet og tilmeld dig her