Virtual Reality and Augmented Reality Development (engelsk)

Valgfag på diplomuddannelsen i webudvikling

På valgfaget 'Virtual Reality & Augmented Reality Development' lærer du at udvikle basale applikationer inden for Virtual og Augmented Reality. Du får både indblik i, hvornår VR og AR-applikationer er relevante for brugeren, ligesom du lærer at vælge mellem de mange forskellige hardware- og software-muligheder, der findes. Med dette fag er du også godt rustet til at designe effektivt indhold til applikationerne. 

Gå direkte til tilmelding

Når du er færdig med dette fag, har du en grundlæggende forståelse for det interaktionsdesign og de æstetiske interaktive kvaliteter, som er nødvendige for at give brugeren gode oplevelser i et Virtual eller Augmented Reality-miljø. 

Faget er projektbaseret, så du arbejder ud fra en konkret problemstilling lige fra dag 1. Ved fagets afslutning har du lært at bruge fagets teori og værktøjer, så du kan løse den pågældende udfordring. 

Undervisningen er på engelsk.

Dit udbytte

Du opnår kompetencer til at:

  • navigere i styrker og begrænsninger inden for Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) hardware og udviklingsssoftware
  • forstå relevansen af at bruge VR/AR-oplevelser i komplekse brugersituationer
  • afbalancere forskellige interaktive elementer, der kan understøtte den optimale brugeroplevelse
  • analysere og vælge den rette hardware og software i udviklingen af VR/AR-løsninger
  • analysere og designe de rigtige applikationer, der giver en optimal brugeroplevelse
  • vælge den rigtige tilgang til det problem, der skal løses 

Eksamen og ECTS

'Virtual Reality & Augmented Reality Development' giver 10 ECTS-point.

Hel uddannelse eller enkeltstående forløb

'Virtual Reality & Augmented Reality Development' er et fag på diplomuddannelsen i webudvikling. Du kan også vælge at tage faget som et enkeltstående forløb.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J

Find vej