Progressive Web Apps (på engelsk)

Tag faget som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse

Progressive Web Apps (PWA) er et buzzword indenfor webudvikling lige nu. Nogle eksperter er så langt ude som at sige, de kan blive slutningen for native apps.

Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på trends, men det gode med at lære om PWAs er, at selvom de måske ikke bliver det store hit, som de er spået til lige nu, kan man stadig bruge elementer fra det i sin daglige udvikling af web applikationer.

På dette fag opnår du den praktiske og teoretiske indsigt, der er nødvendig for at udvikle en progressive web app. Fokus vil være på offline-first og at opnå følelsen af at være en native app. Vi arbejder også med performance og brugeroplevelse indenfor PWAs.

Der bliver kun brugt teknologierne HTML, CSS og JavaScript for at udvikle PWAs – men vi kigger også lidt på nogle af de frameworks eller libraries, der kan gøre det endnu lettere for os.

Undervisningen foregår på engelsk.

Udbytte

Med faget får du kompetencer, så du bl.a. kan:

  • Udvikle progressive web applikationer ved at bruge de nuværende best practices og webudviklingsstandarder
  • Evaluere features for eksisterende web applikationer op imod kravene for progressive web apps.
  • forstå nøgleprincipperne i udvikling af PWAs, inklusiv relevante webteknologier og softwarebiblioteker, og forstå, hvordan PWA kan laves på en tryg måde, der beskytter brugerens data
  • Udvikle web applikationer, som er nemme at finde fra søgemaskiner og via URLs
  • Implementere web applikationer på en progressiv måde, så de stadig virker fint på ældre browsere med færre features
  • Lave apps med responsivt design, der passer til mange forskellige skærmstørrelser
  • Implementere offline opførsel i apps, så de kan bruges uden netværksforbindelse

Eksamen og ECTS

’Progressive Web Apps’ giver 5 ECTS-point. Hvis faget afvikles på engelsk, bestemmer du selv, om du vil aflevere opgaver og gå til eksamen på dansk eller engelsk. 

Kurset afsluttes med en skriftlig programmeringseksamen, der både er baseret på kursets teori og de praktiske opgaver, der er givet gennem undervisningen. Du får en individuel karakter efter 7-skalaen.

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage "Progressive Web Apps (engelsk)" som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som valgfag på en hel diplomuddannelse i webudvikling. Kurset kan også indgå som valgfag på andre diplomuddannelser.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Ingen kursusdato fastlagt