Frameworks og versionsstyring (på engelsk)

Tag faget som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel diplomuddannelse

Med faget ’frameworks og versionsstyring’ bliver du introduceret til frameworks-tankegangen og får praktisk erfaring med udvalgte frontend (AngularJS) og backend frameworks (Laravel og MEAN stack, dvs. Node.js, Express, MongoDB og AngularJS).

Du kommer desuden til at arbejde med versionsstyring af kildekode og lærer at udarbejde komparative analyser af forskellige framework-teknologier.

Undervisningen foregår på engelsk.

Udbytte

Med faget får du kompetencer, så du kan:

  • udvælge og anvende det frameworks, som passer til det konkrete projekt
  • versionsstyre kildekode
  • udvikle webapplikationer ved hjælp af udvalgt frameworks
  • Foretage komparative analyser af frameworks på baggrund af opsatte evalueringskriterier.

Eksamen og ECTS

'Frameworks og versionsstyring' giver 10 ECTS-point. Hvis faget afvikles på engelsk, bestemmer du selv, om du vil aflevere opgaver og gå til eksamen på dansk eller engelsk. 

Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse

Du kan tage "Frameworks og versionsstyring (engelsk)" som et enkeltstående kursus, eller du kan bruge det som valgfag på en hel diplomuddannelse i webudvikling. Kurset kan også indgå som valgfag på andre diplomuddannelser.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Ingen kursusdato fastlagt