Diplomuddannelse i webudvikling

Diplomuddannelsen i webudvikling er en deltidsuddannelse for dig der vil arbejde med udvikling af webteknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributionsplatforme.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Der lægges specielt vægt på, at du kommer til at arbejde med teknologier, der sikrer, at du er parat til at indgå i mange forskellige typer af job. Det kan være fra de mere avancerede webudviklingsprojekter, hvor produkterne retter sig mod mange forskellige platforme, til udnyttelsen af multimedier – audio, video, mv. i integrerede kommunikationsløsninger.

Uddannelsen er en overbygning til multimediedesigner- eller datamatikeruddannelsen. 

Skab balance i karrieren med en diplomuddannelse

Med diplomuddannelsen i webudvikling bygger du oven på din praktiske erfaring, så du får ny teoretisk viden, mens du er i job. I undervisningen arbejder du med egne cases i en brancherettet undervisningsform, der giver den rette balance mellem teori og praksis.

En diplomuddannelse er en overbygningsuddannelse, som er på niveau med en bacheloruddannelse. Hvis du vil bygge videre på din diplomuddannelse, er næste skridt en master- eller kandidatuddannelse som fx master i it. 

Mange af de teknologier og programmer, vi arbejder med her, bruger vi også på min arbejdsplads. Og de ting, vi lærer, kan jeg direkte relatere til mit arbejde.

— Læs mere om Simon Søllingvraas udbytte af diplomuddannelsen i webudvikling

Undervisere med brancheerfaring

Underviserne på uddannelsen har mange års erhvervserfaring fra it-branchen, og de underviser ud fra en praksisorienteret tilgang. Med uddannelsen får du også unikke muligheder for at sparre og udvide dit netværk, da dine medstuderende også kommer fra den it-branchen.

Hvis du efteruddanner dig, er det også godt for firmaet

Jens Christian og Brian tog springet ind på en diplomuddannelse i webudvikling. Det er win-win for dem og deres firma

Læs artiklen her

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J

Find vej