Internationale vurderingsprincipper

Diplomuddannelsen i vurdering

Med faget 'internationale vurderingsprincipper' lærer du, hvordan værdiansættelsesstandarder giver kunderne tillid til, at en værdiansættelse er foretaget i overensstemmelse med de højeste faglige standarder. 

Gå direkte til tilmelding

Vi arbejder desuden med, hvordan værdiansættelsesstandarder sætter en ramme for "best practice" i udførelse og levering af vurderinger til forskellige formål. 

Undervisningen er på engelsk.

Dit udbytte

  • Faget giver dig, der arbejder med vurdering af erhvervslokaler- og ejendomme, den nødvendige viden og forståelse for anvendelse af værdiansættelsesstandarder udviklet af anerkendte standardsættere.
  • Faget giver dig viden om internationale vurderingsprincipper fra bl.a. RICS og TEGoVA, og gør dig i stand til at anvende principperne i forbindelse med dine vurderinge, samt rådgive dine kunder i overensstemmelse med internationale vurderingsprincipper.

Eksamen og ECTS

'Internationale vurderingsprincipper' svarer til 5 ECTS-point. 

Hel uddannelse eller enkeltstående forløb

'Internationale vurderingsprincipper' er et fag på diplomuddannelsen i vurdering. Du kan også vælge at tage faget som et enkeltstående forløb.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej