Jens blev DiplomValuar og rådgiver nu store ejendomsselskaber

Ejendomsmægler MDE og DiplomValuar Jens Refsgaard fra Silkeborg driver sin egen ejendomsmæglervirksomhed. Efter at have taget diplomuddannelsen i vurdering har han fået langt flere spændende arbejdsopgaver.

”Som selvstændig er jeg nødt til at holde mig fagligt up to date og være knivskarp. Det har uddannelsen i høj grad medvirket til. Efterfølgende har jeg kunnet udvide mit forretningsfelt til, ikke blot at vurdere andelsboligforeninger, men i særdeleshed at yde rådgivning på højt, professionelt niveau og forhandle for og med større ejendomsselskaber. Både fagligt og tidsmæssigt har det været udfordrende, men det har også været sjovt og lærerigt. Samtidig har jeg fået et godt netværk,” siger Jens Refsgaard, der tog uddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

Læs mere om diplomuddannelsen i vurdering

Fra detaljen til det overordnede

På uddannelsen går man både i dybden med detaljer og fokuserer på internationale vurderingsstandarder. Det er stort plus, siger Jens.

”Jeg har fået regnskabsteknisk knowhow og dybdegående indsigt i både lovgivningen og retspraksis. Denne nye viden har bevirket, at jeg nu kan arbejde med mange flere store, spændende projekter indenfor værdiansættelse af ejendomme og virksomheder,” siger Jens, der selv betalte for uddannelsen. 

En hurtig måde at komme godt ind i tingene på

Dansk Ejendomsmæglerforening anbefaler diplom i vurdering til både erfarne og nye ejendomsmæglere.

Læs mere om Dansk Ejendomsmæglerforenings anbefaling

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig