Adgangskrav

Diplomuddannelse i vurdering og ejendomsinvestering

Nedenfor kan du læse om adgangskravene for at blive optaget på diplomuddannelsen i vurdering og ejendomsinvestering. Opfylder du ikke adgangskravene, er der også mulighed for at få foretaget en individuel kompetencevurdering.

Er du er i tvivl om dine muligheder, eller har andre spørgsmål om adgangskrav, er du velkommen til at skrive til at kontakte os på telefon 7228 6160 eller mail deltid@eaaa.dk.

Du kan også booke en tid til en gratis, uforpligtende karrieresparing ved at udfylde formularen nederst på siden.

Adgangskrav

For at blive optaget på uddannelsen skal du have gennemført en erhvervsakademiuddannelse som finansøkonom eller markedsføringsøkonom eller en professionsbacheloruddannelse i finans eller international handel og markedsføring.

Andre adgangsgivende uddannelser er HA, HD el. lign. eller en relevant videregående voksenuddannelse som Akademiuddannelse (AU) i Finansiel Rådgivning samt relevant kandidatuddannelser.

Ud over den adgangsgivende uddannelse skal du have mindst 2 års relevant erhvervserfaring, sideløbende med eller efter du har gennemført din adgangsgivende uddannelse.

Individuel kompetencevurdering

Hvis ikke du opfylder adgangskravene kan du få vurderet, om din uddannelses- og erhvervserfaring kan sidestilles med formelle kompetencer som beskrevet i uddannelsens fagbeskrivelse og bekendtgørelse.

Anerkendelse kan gives i form af:

  • Adgang til optagelse på uddannelse, hvis du søger ind uden at opfylde de fastsatte adgangskrav, og det vurderes, at dine erfaringer kan sidestilles med adgangskravene eller dele heraf
  • Bevis for dele af uddannelsen eller hele uddannelsen, hvis du søger om optagelse, og du i forvejen har fag, som kan sidestilles med fagmoduler på uddannelsen.

Hvis du er i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at skrive til studievejledningen på vejledning@eaaa.dk eller ringe på telefon 7228 6020.

Bliv ringet op om efter- og videreuddannelse

Udfyld formularen herunder og bliv ringet op af os. Så kan vi aftale en tid til et tidspunkt, hvor du lægger vejen forbi til din karrieresparring.