Kasper lærte at skabe merværdi for Martin Professional

30-årige Kasper Søgaard Knudsen arbejder som marketingspecialist hos belysningskoncernen Martin Professional A/S i Aarhus. De sidste to år har han sideløbende med sit fuldtidsjob uddannet sig på deltid til diplom i salg og markedsføring. Baggrunden for at starte på dette studie var, at han ønskede at få en mere overordnet, strategisk forståelse for marketings placering i virksomheden og vide, hvordan han som marketingperson bedre understøtter forretningen.

”Det handler ikke om kun at lave det, der er flot eller fedt, men at ens aktiviteter bidrager til at skabe merværdi og underbygger strategien,” siger Kasper og roser uddannelsen.

”Forløbet har været super godt og givet mig en masse viden om især hele salgsområdet. Jeg var den eneste marketingperson på holdet, de øvrige arbejdede med it eller salg. Derfor lærte jeg en masse af dem.”

I sin bacheloropgave skrev Kasper om, hvordan Martin Professional kan differentiere sig fra konkurrenterne. Kasper har en ambition om at blive leder og går derfor efter sommerferien i gang med en diplom i ledelse på Erhvervsakademi Aarhus, akademiets mest søgte deltidsuddannelse for erhvervsaktive voksne. På sigt vil han gerne tage en MBA.

Læs om diplom i ledelse her >>