Kim tager et fag ad gangen: ’Så længe jeg lærer, fortsætter jeg’

Business Development Manager Kim Bæk Hansen fra it-virksomheden Kraftvaerk ønskede at arbejde mere professionelt med strategisk ledelse og læste derfor et par fag på diplomuddannelsen i ledelse. Det gav ham så megen inspiration og læring, at han fortsætter.

”Jeg ønskede at styrke mine lederkompetencer og opbygge min viden om faget. Jeg er jo traditionel softwareudvikler uden nogen formel lederuddannelse, men med mange års praktisk erfaring. Så jeg trængte til at få noget teori og sparring i stedet for ’learning by doing’,” fortælller Kim Bæk Hansen om baggrunden for, at han startede på diplomlederuddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus.

Læs mere om diplomuddannelsen i ledelse

Tager et fag ad gangen

Det var ellers ikke Kims ambition at tage en hel diplomuddannelse. Men efter at have taget to fag er han så begejstret, at han er fortsat.

”Det skader sikkert ikke at kunne skrive en hel diplomuddannelse på sit cv, men det er ikke det, der er min drivkraft. Jeg læser fordi det, jeg lærer, kan jeg bruge i praksis. Og de refleksioner, jeg gør mig i timerne, giver mig inspiration. Så længe udbyttet er så stort, fortsætter jeg.”

Kim har foreløbig taget 'modul 5 & 6'. Nu fortsætter han til november med 'modul 3 & 4'.

Godt med dialog og refleksion

Kim har 18 års erfaring som digital udvikler og programmør i bl.a. Danske Bank og Creuna. De sidste otte år har Kim arbejdet hos it-konsulent- og webbureauet Kraftvaerk med kontorer i Aarhus, Helsinki, København og Sankt Petersborg.

Som Business Development Manager er Kim ansvarlig for udvikling af strategisk account management og arbejder derudover med forretningsudvikling på storkunder. Derudover er han med i ledergruppen i Aarhus-afdelingen og i Kraftvaerks strategiske ledelse.

Han har tidligere haft personaleledelsesansvar for 18 medarbejdere, men arbejder i øjeblikket som strategisk leder uden personaleledelsesansvar. Som autodidakt har især mødet med de andre diplomstuderende på Erhvervsakademi Aarhus givet Kim noget at tænke over.

”Både det faglige undervisningsindhold og mødet med underviserne og de andre studerende har givet mig helt vildt meget – både fagligt og personligt. Underviserne er kompetente og gode til at skabe dialog og refleksion. Det, at der er så mange forskellige fagpersoner til stede på holdet, giver enorm megen sparring og inspiration. Selvom vi arbejder i forskellige brancher, er mange af vores ledelsesmæssige problemstillinger ens og vi kan derfor relatere til hinanden.”

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig