Diplom i ledelse og salg

- skræddersyet til detailbranchen

Diplomuddannelsen i ledelse og salg tager afsæt i den klassiske uddannelse, 'diplom i ledelse'. Uddannelsen er skræddersyet til detailbranchen, fordi den har en unik kombination af klassiske ledelsesdiscipliner og strategisk salg.

Uddannelsen henvender sig især til regionschefer, salgschefer og driftsdirektører inden for detailbranchen.

Med en diplomuddannelse i ledelse og salg får du et stærkt afsæt, når du skal løse komplekse ledelses-, salgs- og markedsføringsopgaver. Du får konkrete værktøjer, som bidrager optimalt til din virksomheds succes – både nationalt og internationalt.

Bliv klar til fremtidens udfordringer i detailbranchen

Salgs- og servicebegrebet bliver det bærende element i fremtidens detailbranche. De kæder og butikker, der overlever og bliver fremtidens vindere, er dem, der kan afkode og opfylde dette behov.

I fremtiden bliver det afgørende, at den fysiske butik og online handel fungerer sammen (Cross/Omni-Channel). Selv med en stigende e-handel vil der fortsat være brug for den fysiske butik.

Spørgsmålet er, hvem der overlever, og hvordan de kommer til at se ud?

Det får du med en diplom i ledelse og salg

Med diplom i ledelse og salg får du en uddannelse, der ud over de klassiske ledelsesdiscipliner sætter fokus på salgsopfølgning, økonomi og markedsføring/ekstern kommunikation. Uddannelsen sætter fokus på:

  • udvikling af det personlige lederskab og bevidstgørelse af egne styrker og indsatsområder
  • styrket handlekraft i forhold til fx øget motivation og inspiration af medarbejdere, herunder evnen til skabe energi og lyst til at samarbejde i organisation
  • brug af analyse, refleksion og håndtering af økonomisk ledelse, der understøtter egen ledelsesmæssig praksis
  • effektiv marketing og ekstern kommunikation, herunder afdækning af forbrugeradfærd gennem systematisk og analytisk tilgang
  • systematisk tilgang til ledelse og juridiske temaer.