Akademiuddannelse i oplevelsesøkonomi

Akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi ruster dig til at udvikle, producere og implementere oplevelser og events i din virksomhed.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder i turisme- og oplevelsesbranchen eller andre virksomheder, hvor det er afgørende at fastholde og udvikle et højt serviceniveau.

Skab merværdi for kunden gennem udvikling og levering af oplevelser

Få papir på dine kompetencer. Med akademiuddannelsen i oplevelsesøkonomi bliver du klædt på til at brande og markedsføre din virksomhed for omverdenen gennem værdiskabende oplevelser, der skaber merværdi for kunden.

Du får frisk inspiration til arbejdet med at udvikle virksomhedens serviceniveau, og du lærer at arbejde målrettet med oplevelsesbaseret forretningsudvikling.

Jeg har fået inspiration til, hvordan man kan bruge oplevelser omkring ens produkter og generelt i kommunikationen. Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen til alle der arbejder med oplevelser

— Tommy Arvidsen, Marketing Coordinator, Protect A/S

 

Gratis videreuddannelse for 10.000 kr. om året - først til mølle

Faglærte og ufaglærte, som er i job, kan få dækket deltagerbetaling med op til 10.000 pr. år. Det er først til mølle. Læs mere

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej