Udvidet bestyrelsesansvar

Akademiuddannelsen i ledelse

Sidder du i flere bestyrelser, men mangler ny inspiration? Hvad betyder det for bestyrelsesarbejdet, når virksomheden skal handles, bliver international eller rammer ind i krisestyring?

Undervisningen varetages bl.a. af jurister, revisorer og erfarne bestyrelsesmedlemmer samt flere gæsteforelæsere, der deler ud af deres erfaringer på området. 

Indhold

På forløbet ’udvidet bestyrelsesansvar’ arbejder vi bl.a. med:

  • Den nyeste viden om din rolle i virksomhedshandler
  • Hvad der sker, når virksomheden skal være international (datterselskaber)
  • Hvilke implikationerne der kan opstå i forbindelse med krisestyring, herunder hvad der sker med regler og forpligtelser, når vi er i krisestyringssituationen. 

Kompetencegivende bestyrelsesuddannelse

Bliv klædt på til bestyrelsesarbejdet med akademifagene grundlæggende og udvidet bestyrelsesansvar. Med uddannelsesforløbet får du kompetencer, du kan bruge med det samme – og papir på det du kan. Fagene kan tages hver for sig eller i forlængelse af hinanden.

Læs mere om ’grundlæggende bestyrelsesansvar’.

Varighed

4 dage samt en efterfølgende eksamen.

Eksamen og ECTS-point

Du afslutter faget med en mundtlig eksamen og får en karakter efter 7-trins-skalaen. Faget giver 5 ECTS-point.

Kontakt

Vil du vide mere, så kontakt markedschef Brian Jakobsen på telefon 7228 6165 eller på mail bkj@eaaa.dk.

Hel uddannelse, eller enkeltstående forløb

'Udvidet bestyrelsesansvar' fag på akademiuddannelsen i ledelse, der er en del af fagområdet for ledelse. Det kan også indgå som valgfag på andre akademiuddannelser, eller du kan tage det som et enkeltstående forløb.

Vil du tage en hel uddannelse, men er i tvivl om sammensætning af fag, kan du kontakte os på deltid@eaaa.dk eller telefon 7228 6160.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.

Stærkere på beslutninger

Akademifaget ’udvidet bestyrelsesansvar’ gjorde direktør i Skjern Banks Esbjerg-afdeling, Allan Vad, stærkere på beslutningstagning i bestyrelser.

Læs om Allans erfaringer med faget

"Uddannelse giver nødvendigt grundlag for godt bestyrelsesarbejde"

Kim Møller Rasmussen fra InSourze underviser bestyrelsesmedlemmer på Erhvervsakademi Aarhus. 

Læs Kims vurdering af uddannelsen