Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er for dig, der interesserer dig professionelt for investering og finansiering, og som til dagligt arbejder med kunder og klienter, for eksempel i et pengeinstitut, revisionsfirma, forsikringsselskab,  ejendomsmæglerfirma eller i en kreditforening.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Bliv klædt på til et job inden for bank, realkredit, ejendomshandel eller revision

Med uddannelsen får du kompetencer ogf værktøjer, du kan bruge til at yde finansiel rådgivning i alle typer virksomheder. Du lærer at opdele dine kunder i kundetyper, og du bliver i stand til at kommunikere målrettet. Du tilegner dig metoder til at identificere juridiske problemer i forbindelse med finansiel rådgivning, og du opnår kompetence til at anvende lovgivning i praksis.

Undervejs i uddannelsen får du indsigt i det etiske grundlag for korrekt og kompetent rådgivning af private kunder og virksomheder. Efter endt uddannelse er du i stand til at forberede, gennemføre og afslutte en forhandling/rådgivningssamtale. 

Gratis videreuddannelse for 10.000 kr. om året - først til mølle

Faglærte og ufaglærte, som er i job, kan få dækket deltagerbetaling med op til 10.000 pr. år. Det er først til mølle. Læs mere

Fra bankrådgiver til ejendomsmægler

Vildana Deli brugte akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, mæglerlinjen, som springbræt til en karriere som ejendomsmægler.

Læs om Vildana udbytte af uddannelsen.

Sådan finder du os

Uddannelsen foregår på:

Erhvervsakademi Aarhus
Ringvej Syd 104
8260 Viby J

Find vej