Akademiuddannelse i finansiel rådgivning

Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er for dig, der interesserer dig professionelt for investering og finansiering, og som til dagligt arbejder med kunder og klienter - for eksempel i et pengeinstitut, revisionsfirma, forsikringsselskab,  ejendomsmæglerfirma eller i en kreditforening.

Med uddannelsen opnår du kvalifikationer, som du kan bruge til at yde finansiel rådgivning i alle typer virksomheder. Du lærer at opdele dine kunder i kundetyper, og du bliver i stand til at kommunikere målrettet. Du tilegner dig metoder til at identificere juridiske problemer i forbindelse med finansiel rådgivning, og du opnår kompetence til at anvende lovgivning i praksis.

Se det aktuelle fagudbud og tilmeld dig

Undervejs i uddannelsen får du indsigt i det etiske grundlag for korrekt og kompetent rådgivning af private kunder og virksomheder. Efter endt uddannelse er du i stand til at forberede, gennemføre og afslutte en forhandling/rådgivningssamtale. 

På finansiel rådgivning har du mulighed for at uddanne dig inden for følgende områder:

Finansiel rådgivning (valgfri profil)
Bank og realkredit
Ejendomsadministration
Ejendomsmægler
Revision og skat

Fra bankrådgiver til ejendomsmægler

Vildana Deli brugte akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, mæglerlinjen, som springbræt til en karriere som ejendomsmægler.

Læs om Vildana udbytte af uddannelsen.