Kommunikation på byggepladsen

Akademiuddannelsen i byggekoordination

På faget ’Kommunikation på byggepladsen’ lærer du at kommunikere effektivt og aktivt og får indsigt i din egen foretrukne adfærd og forståelse for, hvad der kendetegner forskellige personlighedstyper og (fag)kulturer på byggepladsen.

Du får kompetencer til at styre møder på byggepladsen effektivt og målrettet under hensyn til mødetypernes formål og indhold samt at forebygge og håndtere konflikter på byggepladsen.

Indhold

  • Forståelse for betydningen af at kommunikere effektivt og aktivt og anvende forskellige kommunikative metoder og værktøjer i forbindelse med konkrete opgaver på byggepladsen
  • Adfærd og forståelse for hvad der kendetegner forskellige personlighedstyper og (fag)kulturer på byggepladsen
  • Præsentationsteknikker.

Dit udbytte

Når du har taget 'IT i udførelsesfasen', kan du:

  • styre møder på byggepladsen effektivt og målrettet under hensyn til mødetypernes formål og indhold
  • forebygge og håndtere konflikter på byggepladsen
  • komme igennem med sit budskab ved brug af egne styrker og anvendelse af relevante præsentationsteknikker
  • anvende metoder og værktøjer til effektiv mødeledelse i forhold til møder på byggepladsen samt forebygge og håndtere konflikter
  • udvælge og anvende konkrete præsentationsteknikker til at formidle et budskab i forhold til en konkret målgruppe på byggepladsen.

Eksamen og ECTS

'Kommunikation på byggepladsen ' giver 5 ECTS-point. 

'Kommunikation på byggepladsen ' afsluttes med en mundtlig eksamen med materiale og forberedelse.

Fleksibel efteruddannelse

'Kommunikation på byggepladsen ' er et retningsbestemt fag på akademiuddannelsen i byggekoordination, som er en del af det merkantile fagområde. 

'Kommunikation på byggepladsen ' kan ligeledes indgå som et valgfag på andre akademiuddannelser, og du kan tage faget som et enkeltstående uddannelsesforløb.

Ønsker du senere en hel akademiuddannelse, kan der dog være begrænsninger eller specifikke anbefalinger i fagrækkefølgen. Kontakt os på deltid@eaaa.dk eller telefon 7228 6160, hvis du har spørgsmål, eller book en karrieresamtale her.

Tilmeld dig hurtigst muligt

Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.