Cookies og persondata på eaaa.dk

Vi bruger cookies -og vi passer på dine persondata

Når du besøger eaaa.dk, indsamles der oplysninger om dig og din adfærd, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold på siden. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning hos minecookies.org) og undlade at bruge eaaa.dk. 

Læs videre herunder for mere viden om cookies og hvilke persondata, der indsamles ved brug af eaaa.dk, og hvordan de behandles. 

Vil du se erhvervsakademiets generelle persondatapolitik, finder du den her

Cookies 

På eaaa.dk bruger vi cookies for at understøtte en række grundlæggende funktioner på websiden. Når du klikker ind på vores side, dukker denne besked op i bunden af skærmen; ’Ved at benytte vores hjemmeside, eaaa.dk, accepterer du, at vi bruger cookies. Beskeden forsvinder permanent, når du klikker på den, og du kan altid slette cookies fra eaaa.dk igen. 

Herunder kan du læse mere om, hvilke typer af cookies der anvendes, hvorfor de benyttes, og hvordan de vælges fra.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tilsvarende ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies anvendes på de fleste websites og tjener to grundlæggende formål:

  • at understøtte diverse funktionaliteter på siden 
  • at opsamle statistik om, hvordan hjemmesiden bliver anvendt

Hvad bruges cookies til på eaaa.dk?

Mange sider på eaaa.dk ville ikke fungere, hvis ikke vi brugte cookies. For eksempel ville søgefunktionaliteten ikke huske dit søgeresultat, og dine klik frem og tilbage på vores sider ville generelt vise et mangelfuldt indhold.

Derudover bruger vi cookies til at indsamle statistik om brugernes trafikmønster fx via Google Analytics for at kunne tilpasse indholdet på siderne bedst muligt til vores ansøgere og samarbejdspartnere.

Websitet indeholder også cookies fra tredjepart, fx Facebook, AdForm og YouTube, så vi kan lave så relevant annoncering som muligt på fx sociale medier eller andre hjemmesider.

Afvis eller slet cookies

Du kan sige nej til cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvad du skal gøre, afhænger af, hvilken browser du anvender. Vær opmærksom på, at der kan være funktioner og services, du ikke kan bruge, hvis du fravælger cookies.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan du gør det, afhænger af, hvilken browser du anvender. Følg vejledningen hos minecookies.org. Bruger du flere browsere, så husk at slette cookies i dem alle.

Behandling af personoplysninger, når du bruger eaaa.dk

Personoplysninger er alle slags informationer, der på en eller anden måde kan henføres til dig. Når du bruger vores website, indsamler og behandler vi en række personoplysninger om dig. Det sker fx ved almindelig klikken rundt på siden, hvis du melder dig til vores nyhedsbrev eller søger om optagelse på en af vores uddannelser eller kurser her på siden. 

Formål med at indsamle og behandle dine personoplysninger på eaaa.dk

Oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger og til at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Når du fx tilmelder dig et nyhedsbrev, køber et kursus eller fag eller udfylder en kontaktformular (på eaaa.dk eller via en af vores annoncer på sociale medier), accepterer du og giver samtykke til, at Erhvervsakademi Aarhus indsamler og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående betingelser.

Hvilke personoplysninger indsamler vi fra eaaa.dk?

Når du benytter eaaa.dk, indsamler og behandler vi en række informationer om dig, fx: Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobil, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider, du klikker på. Når du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster yderligere informationer, behandler vi fx også dit navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Eksplicit samtykke sker typisk i forbindelse med køb af et fag eller kursus eller ved tilmelding til nyhedsbreve eller yderligere information om vores produkter og fag.

Vi beskytter dine personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger enten hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, slettet, fortabt, forrigent eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller på andre måder behandles i strid med loven.

Se persondataforordningen hos Datatilsynet

Vi benytter en håndfuld tredjeparter til opbevaring og behandling af data fra webtrafik, fx mediebureau og webhostingservices, som vi har databehandleraftaler med. Disse opbevarer og behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Et eksempel herpå kunne være data, som anvendes til målretning af annoncer om Erhvervsakademi Aarhus - tilpasset dine interesser. Vær dog opmærksom på, at de personoplysninger, du videregiver til os via annoncer eller opslag på sociale medier, også er omfattet af det pågældende sociale medies privatlivspolitik. Er du samtidig med dit besøg på eaaa.dk logget ind på fx Google, kan disse data kobles med din profil på den tjeneste. Det ligger uden for vores kontrol og er derfor alene et forhold mellem denne tredjepart og dig. 

Periode for opbevaring af dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger fra trafik på eaaa.dk i den periode, som er er tilladt i henhold til lovgivningen, og dine oplysninger slettes, når de ikke længere er nødvendige. Den konkrete periode afhænger af, hvad det er for en type oplysning og baggrunden for dens opbevaring (fx om det er tilmelding til et nyhedsbrev, eller eksamensbevis du har uploadet ved en ansøgning), og det er derfor ikke muligt at angive generelt, hvornår personoplysninger slettes.

Få indsigt i vores oplysninger om dig

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger der kan henføres til dig. Du kan også gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes, eller tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Ønsker du indsigt i de personoplysninger, vi har om dig fra din trafik på eaaa.dk, og/eller ønsker du dine personoplysninger ændret eller slettet, så kan du kontakte os på webmaster@eaaa.dk

Vær dog opmærksom på, at vi ikke må slette oplysninger, som vi er forpligtet til at opbevare i en bestemt periode - det kan fx være info, vi skal opbevare efter gældende praksis, hvis du har ansøgt om optagelse på en uddannelse.

Hvis du vil klage over vores behandling af personoplysninger, kan du også tage kontakt til Datatilsynet og klage, jf. persondataforordningen.

Den løbende udvikling af internettet kan betyde, at det kan blive nødvendigt at opdatere vores retningslinjer for brug af cookies og persondata på eaaa.dk. Derfor forbeholder vi os ret til at opdatere disse retningslinjer. Hvis vi gør det, retter vi datoen for "sidst opdateret" nederst på siden - og hvis der sker særdeles væsentlige ændringer, lægger vi en synlig besked på vores website. 

Se hele vores persondatapolitik

Ejeroplysninger

Dette ejer og website udbydes af:

Erhvervsakademi Aarhus
Sønderhøj 30
8260 Viby J
Telefon 7228 6000
info@eaaa.dk
CVR: 31677971

Senest opdateret 24. maj 2018