Bliv en del af vores nye kampagnefilm

Gå ikke glip af chancen for at opleve en større filmproduktion.

Tilmeld dig via formularen nederst.

Vi er på udkig efter statister til en helt ny kampagnefilm. Det kræver ikke talent for skuespil – du skal bare møde op og være klar på at hjælpe os med at få video i kassen af studiemiljøet og DNA'et her på akademiet.

Vi har brug for statister til:

  • Optagelse af hverdagssituationer fra akademiet – fx af en undervisningssituation, på biblioteket eller i kantinen. Optagelserne er uden dialog.

  • Vores professionelle photo booth. Vi inviterer studerende og undervisere ind foran kameraet for at fortælle helt kort, hvad de mener kendetegner studielivet på Erhvervsakademi Aarhus. Optagelserne skal primært anvendes til stories på Instagram og SnapChat.

Hvor og hvornår

Det foregår den 13. og 14. marts på Sønderhøj.

Du kan melde dig til 4 runder:

  • 13. marts kl. 16.00-17.00 (Hverdagssituationer)
  • 14. marts kl. 8.00-9.00 (Hverdagssituationer)
  • 14. marts kl. 11.00-12.00 (Hverdagssituationer)
  • 14. marts kl. 13.30-17.00 (Photo Booth) 

Før og efter optagelserne er der mulighed for at få kaffe, sodavand, frugt og chokolade i vores backstage område. Og der er biografbilletter til alle studerende, som deltager.

Præcis mødested kommer på mail tirsdag den 12. marts.  

Tilmeld dig her

De persondata, du oplyser til Erhvervsakademi Aarhus via denne formular, anvender vi til at håndtere din henvendelse. Vi passer godt på de persondata, vi bliver betroet, og behandler dem efter gældende lovgivning. Læs mere i vores persondatapolitik

Det med småt: Videooptagelserne skal bruges til vores nye kampagne, som kommer til at bestå af forskellige videoer om livet som studerende til vores hjemmeside, You Tube, Facebook, Instagram og Snapchat. Du skal derfor på dagen underskrive en samtykkeerklæring, som giver Erhvervsakademi Aarhus ret til at bruge optagelserne i deres markedsføring. Filmen produceres af produktionsselskabet, Northly i samarbejde med Erhvervsakademi Aarhus' kommunikationsafdeling.