Deltagelse i konkurrencer

Som studerende på 'markedsføringsøkonom iværksætter' får du mulighed for at deltage i nationale og internationale arrangementer og konkurrencer, fx DM og EM i iværksætteri

Der er tradition for, at studerende fra Erhvervsakademi Aarhus klarer sig rigtig godt.

1. plads ved EM

Europamesterskabet ”European Enterprise Challenge” er kulminationen på undervisningsforløbet Start-up Programme, hvor unge under 30 år starter egen virksomhed på gældende markedsvilkår ved siden af deres studie. Læs mere her >>

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har fået en 1. plads tre gange:

2009, Plastic Fantastic
To studerende på iværksætterlinjen, Solveig og Nick, kunne i 2009 kalde sig europamestre i iværksætteri. De havde udviklet et lille stykke plast, som enkelt og usynligt beskytter høje hæle mod skrammer og ridser.

2008, Mensa Heating
To studerende Stig og Lars vandt EM med en terrassevarmer, som både reducerer CO2-udslip og er behagelig at bruge.

2004

1. plads ved DM

Studerende fra Erhvervsakademi Aarhus har fået en 1. plads ved DM i iværksætteri hele fem gange:

2011, KidsCare I/S
De fire studerende bag virksomheden KidCare I/S, Kasper, Martin, Peder og Alexander, har gennem samtaler med dagplejere udviklet et specielt børnehåndtag til barnevogne og lignende for at højne sikkerheden på gåture.

2010, Easy Child
Tre studerende, Line, Dan og Sanjiv, vandt DM med deres virksomheden Easy Child, hvor de har udviklet en praktisk og innovativ magnetlås, som har gjort det både nemt og hurtigt at åbne og lukke overtøj og jakker. Produktet er især rettet mod børn.

2007

2005

2004