Markedsføringsøkonom med speciale i design management

Hvis du har passion for salg og markedsføring og hvis du udover de jobmuligheder, den almene markedsføringsøkonomuddannelse giver dig, gerne vil gøre dig ekstra attraktiv over for møbel- og interiørbranchen, er denne linje det rette sted at starte din karriere.

På markedsføringsøkonom med speciale i design management bliver du en del  af et fokuseret hold, som får mulighed for at få ekstra viden inden for møbel- og interiørbranchen. Du kommer til at opleve markedsføringsøkonomuddannelsens høje faglige niveau og får samtidig ekstra fagspecifik undervisning, som giver dig de kompetencer som branchen efterspørger hos kommende ansatte.

En verden af design

Som studerende på 'design management’, får du masser af viden direkte fra ledende branchefolk og fra undervisere, der har været ansat i branchen. Derudover er der på uddannelsen øget virksomhedskontakt i form af virksomhedsbesøg og foredrag.

  • Messer i Stockholm, Milano samt i Danmark
  • Ekstra kompetencer inden for områder som designhistorie, materialelære, trendspotting og storytelling
  • Få et bredt netværk inden for møbel- og interiørbranchen via tæt kontakt og samarbejde gennem hele uddannelsens forløb.

Internationale og nationale projektrejser

På ’design management’, kommer du ud og mærker pulsen og blive inspireret af branchens innovation og nye trends. På 2. semester drager vi til udlandet for at besøge møbel- og interiørmesser i Stockholm og Milano. Under disse messer skal du - sammen med dit hold - løse konkrete opgaver. 

Udgift til disse ture afholder du selv. Vi vurderer, at kost/logi, transport og adgang til messerne samlet set vil koste ca. kr. 9.500. Temaet for projektrejserne er markedsanalyse samt markedsføring på og implementering af messer.

Ekstra viden

For at imødekomme branchens krav til kommende medarbejdere skal studerende på markedsføringsøkonom med speciale i design management deltage i kursusforløb i designhistorie og trendspotting samt lære/høre om forskellige materialer ifm. virksomhedsbesøg.

Deltag i Summer School – i Malaysia ,Tanzania eller USA

Som studerende på ’design management’ har du endvidere mulighed for en plads på et sommerskoleophold i Tanzania, Malaysia eller USA. Opholdet foregår i sommerperioden mellem 2. og 3. semester. Akademiet betaler den studieafgift, som er forbundet med opholdet. Du betaler selv for kost, logi og transport.

Læs mere om sommerskoleopholdene.

Adgangskrav

Du skal opfylde adgangskravene til markedsføringsøkonomuddannelsen. Læs mere her.

Herudover vurderer vi ansøgere til markedsføringsøkonom med speciale i design management ud fra to kriterier:

  • karaktergennemsnit fra din adgangsgivende uddannelse
  • motiveret ansøgning, CV og praktisk erfaring 

Ansøg om optagelse

Du skal søge ind på markedsføringsøkonomuddannelsen via den koordinerede tilmelding (optagelse.dk). Ansøgningsfristen er den 15. marts for kvote 2 og 5. juli for kvote 1. Læs mere her.

Du får besked, om du er optaget i et optagelsesbrev den 30. juli. Herefter kan du søge om at starte på ’design management’ via nedenstående ansøgningsskema.

Ansøgningsfristen er den 4. august kl. 12.00.

Ansøgningsskema.

I din motivationsansøgning skal du reflektere over følgende spørgsmål:

  1. Hvem er du og hvad motiverer dig?
  2. Hvad er dine interesseområder? (Fritid, fagområde)
  3. Linjen er målrettet møbel- og interiørproducenter – hvad kan du godt lide ved den branche?
  4. Du skal forvente en ekstra arbejdsbyrde på omkring 75 timer fordelt på de tre semestre samt betale kr. 5.000 ekstra til studieture i forhold til den almene markedsføringsøkonomuddannelse – hvordan vil du få tid til samt finansiere det? 

Du får besked, om du er optaget, senest den 22. august.

Vi gør opmærksom på, at der kun oprettes ét hold pr. år, da vi ønsker at branchen kan aftage vores dimittender. Det betyder, at du ikke er garanteret optagelse på specialiseringen 'design management'. De som ikke bliver optaget på specialiseringen er garanteret plads på markedsføringøkonom almen linje.   

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte studievejledningen for yderligere information.