Hvornår får jeg svar?

Vinteroptag

Ved vinteroptaget får du svar på din ansøgning mandag den 12. december 2016 - uanset om du har søgt en erhvervsakademi- eller professionsbacheloruddannelse.

Du får svar på den e-mailadresse, du har opgivet i din ansøgning. 

Husk at bekræfte din studieplads. Pladsen på uddannelsen er først din, når du aktivt har sagt ja tak til pladsen. Hvis ikke du foretager dig noget eller siger nej tak, går pladsen til en anden. Du bekræfter din uddannelsesplads ved at benytte linket i det optagelsesbrev, du modtager fra os. 

Sommeroptag

Ved sommeroptaget, der foregår via optagelse.dk, får du en kvittering på, at din ansøgning er afsendt korrekt og modtaget hos os. Du får mailen via optagelse.dk.

Hvis du bliver optaget, modtager du den 30. juli et tilbud om en plads på den højest mulige af dine prioriteter. Du får kun tilbudt plads ét sted. Hvis du får tilbudt en plads på Erhvervsakademi Aarhus, sender vi et optagelsesbrev til dig pr. mail i løbet af dagen den 30. juli. 

Pladsen på uddannelsen er først din, når du aktivt har sagt ja tak til pladsen. Hvis ikke du foretager dig noget eller siger nej tak, går pladsen til en anden. Du bekræfter din uddannelsesplads ved at benytte linket i det optagelsesbrev, du modtager fra os. 

Hvis du har søgt ind på en 1½-årig professionsbacheloruddannelse, får du i løbet af uge 28 svar på, om du er optaget på uddannelsen. Du får svar på den e-mailadresse, du har opgivet i din ansøgning. Husk at bekræfte din studieplads.