Nye diplomer i international handel og markedsføring

Studerende fra Ringkøbing, Skive, Herning og Aarhus læser til diplom i international handel og markedsføring på Erhvervsakademi Aarhus. I sidste måned dimitterede endnu en årgang

Salgschef Regner Ditlev Dahl fra N. Graversens Metalvarefabrik A/S i Skive, marketingspecialist Kasper Søgaard Knudsen fra Martin Professional A/S i Aarhus, webassistent Maria Møller Christensen fra Sport24 i Silkeborg og salgskoordinator Malene Ulvbjerg Petersen fra Pressalit A/S i Ry fik i juni papir på, at de har gennemført en diplomuddannelse i international handel og markedsføring fra Erhvervsakademi Aarhus.

Det er andet hold på landsplan, der dimitterer fra akademiet med denne eftertragtede uddannelsestitel.

Større strategisk forståelse giver pondus

En af dimittenderne, Regner Ditlev Dahl, siger om forløbet:

”Uddannelsen har været rigtig god og levet fuldt op til mine forventninger. Uddannelsen har givet mig et løft på både det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau. Vi er kommet 360 grader rundt og jeg føler i dag, at jeg har fået større pondus. Hvor jeg før tog beslutninger baseret på mavefornemmelser og knowhow, bliver jeg i dag ikke så nemt distraheret, men er blevet mere analytisk og bedre til at argumentere.” 

Læs mere om Regners udbytte af uddannelsen.

God vidensdeling mellem undervisere og studerende

En anden af dimittenderne er Kasper Søgaard Knudsen. Han arbejder som marketingspecialist hos Martin Professional A/S i Aarhus og har også været glad for sit uddannelsesforløb.

”Jeg tog uddannelsen for at få en mere overordnet, strategisk forståelse for marketings placering i virksomheden og hvordan jeg som marketingperson kan understøtte forretningen, så jeg ikke bare laver det der er flot eller fedt, men så mine aktiviteter er med til at skabe værdi og underbygge strategien. Noget af det bedste ved uddannelsen har været den erfaringsudveksling, der har været mellem undervisere og os studerende,” siger Kasper, der efter sommerferien en fortsætter på diplomuddannelse i ledelse.

Læs mere om Kaspers udbytte af uddannelsen.

----

På billedet ses fra venstre: Torben Uldall Sørensen, underviser på Erhvervsakademi Aarhus; Regner Ditlev Dahl, Skive, Sales Manager hos N. Graversens Metalvarefabrik A/S; Kasper Søgaard Knudsen, Marketing Specialist hos Martin Professional i Aarhus; Maria Møller Christensen, Herning, webassistent hos Sport24; Malene Ulvbjerg Petersen, Ringkøbing, Sales Coordinator hos Pressalit A/S og Tine Frandsen, uddannelseskoordinator og underviser på Erhvervsakademi Aarhus.