Landets første agro business managers klar til karriere

Første hold jordbrugsteknologer med speciale i agro business management fra Erhvervsakademi Aarhus dimitterer onsdag den 24. juni som de første af sin slags i landet.

Ni jordbrugsteknologer med speciale i lederskab dimitterer som de første af sin slags onsdag den 24. juni fra Erhvervsakademi Aarhus’ afdeling på Tretommerbej i Vejlby Risskov.

”Vi er stolte over at kunne afslutte vores første hold agro business managers, som vi tror bliver et godt bidrag til erhvervet,” siger lektor Pie Munksgaard fra Erhvervsakademi Aarhus, der udbyder uddannelsen som det eneste sted i landet.

Ser sig selv som topledere

Mange af de nyuddannede jordbrugsteknologer med speciale i agro business management har rod i landbruget og ser sig selv som kommende topledere, fortæller Pie Munksgaard.

”Holdet har været usædvanligt engagerede, ambitiøse, arbejdsomme og åbne for nye tiltag, hvilket er en rigtig god cocktail. De er yderst velklædte i forhold til deres lederkarrierer både i egne virksomheder og som medarbejdere i større virksomheder. Vi er taknemmelige for de studerendes bidrag til udviklingen af uddannelsen og glæder os til at følge dem fremover.”

Læs om uddannelsen.

På dimissionsbilledet ses (bagerste række fra venstre): Martin Svaneborg, Rasmus Gramkow Pedersen, Mikkel Brauer, Johan Schütte og Frederik Schøning

Forreste række fra venstre: Kathrine Nielsen, Ann Zaar Christensen og Christian Emil Svenstrup Nielsen.

Tillykke til dimittenderne.