Rasmus fik job efter kursus i digital markedsføring

”Jeg skylder jer en stor tak.” Sådan skriver Rasmus E. Kristensen til sin underviser Anders H. Kristensen fra Kursusfabrikken, en af erhvervsakademiets nye, eksterne samarbejdspartnere

Inden kurset havde Rasmus begrænset kendskab til søgemaskineoptimering og adwords. Alligevel lykkedes det ham i løbet af det seks uger lange uddannelsesforløb at dygtiggøre sig så meget, at en aarhusiansk trykkerikoncern efterfølgende ansatte den 29-årige cand.ling.merc.’er til at arbejde med netop søgemaskineoptimering og SEO-analyser.

”Jeg skylder jer en stor tak, for det var jer, der opfordrede mig til at søge uopfordret og bruge min eksamensopgave som anledning,” siger den glade jobtager.

Eksamensopgave åbnede døren

Det var kursistens eksamensopgave, som netop omhandlede trykkerikoncernens SEO-strategi, der skaffede ham først en samtale og derefter en ansættelseskontrakt.

I pressen har det været problematiseret, at seks-ugers selvvalgt uddannelse for ledige ikke skulle føre til job. I dette tilfælde må forløbet siges at være særdeles jobrettet.

Se vores udbud af kurser for ledige her >>