Vi flytter

Vores efteruddannelses- og kursusaktiviteter samt uddannelser inden for digital kommunikation og multimediedesign flytter pr. 1. august til Ringvej Syd.

I løbet af de seneste fem år er antallet af studerende, uddannelser og ansatte fordoblet. En meget positiv udvikling som kræver mere plads. Derfor flytter 500 studerende og 50 undervisere til august til spritnye lokaler på Ringvej Syd 104, lige over for Sydbyens indkøbscenter Mega Syd. Bygningen kalder vi 'Spidsen' og den bliver hovedsæde for vores efteruddannelses- og kursusaktiviteter samt uddannelser inden for digital kommunikation og multimediedesign. 

Topmoderne og klimarigtigt

Atriumbygningen er en af de første, store nulenergihuse, bygget i Aarhus. Det er opført i fire niveauer bygget efter 2020-energikrav og med 900 kvadratmeter solceller på taget. Sammen med et varmegenvindingsanlæg sørger solcellerne for, at bygningens energiforbrug dækkes helt af vedvarende energi. Der er 20 undervisningslokaler og en kantine og fra øverste etage vil man i godt vejr kunne se helt til Mols. Facaden er beklædt med messing, der changerer som en nypudset 50-øre. Det er SAHL Arkitekter i Viby der har tegnet huset og Formsprog i Viborg dom har indrettet. Coop Invest A/S ejer bygningen og 2S Consult er bygherre.  

Glæder os til at byde velkommen

På Erhvervsakademi Aarhus glæder vi os til at tage de nye lokaler i brug og byde studerende, kursister, samarbejdspartnere, medarbejdere mfl. velkomne. Find vej til Ringvej Syd 104 her >>