Erfaren erhvervsmand ny formand for Erhvervsakademi Aarhus

Finn Lund Andersen er ny bestyrelsesformand på et af landets største erhvervsakademier.

En styrket international profil og samarbejde med erhvervslivet. Sådan lyder nogle af fokusområderne for den nye bestyrelse på Erhvervsakademi Aarhus. Jens Ravn afløses af direktør Finn Lund Andersen som ny bestyrelsesformand.

”Den nye bestyrelse ønsker yderligere at styrke samarbejdet med virksomhederne både i forbindelse med akademiets uddannelser og i forbindelse med udviklings- og innovationsprojekter. Vi vil også have fokus på at fastholde akademiets høje kvalitet og forstærke akademiets internationale profil,” siger Finn Lund Andersen.

Erfaren formand 

Finn Lund Andersen har 15 års erfaring som direktionsmedlem og HR- og kommunikationsdirektør fra tre top 20-virksomheder i Danmark: Dansk Supermarked, TDC og KFK. Finn er i forvejen kasserer i AGF’s hovedbestyrelse og arbejder til dagligt i rådgivningsvirksomheden AS3 Companies.

Byens tredje største

Den nye bestyrelse kommer til at stå i spidsen for en uddannelsesinstitution med vokseværk. Erhvervsakademi Aarhus har nemlig siden etableringen i 2009 næsten fordoblet antallet af fuldtids – og deltidsstuderende, og er i dag byens tredje største uddannelsesinstitution med 4.000 fuldtidsstuderende, 3.500 deltidsstuderende og 350 ansatte.

”Den meget positive udvikling vil vi i bestyrelsen naturligvis forsøge at fastholde. Erhvervsakademiets uddannelser er baseret på et tæt samarbejde med virksomhederne, et globalt udsyn og en formidling og pædagogik, der giver optimale udfordringer, oplevelser og udviklingsmuligheder for de studerende, og netop denne måde at lave uddannelse på har vist sig at være god,” siger Finn Lund Andersen.

Se hvem bestyrelsen betstår af her >>