Nyt samarbejde med Kursusfabrikken styrker det digitale område

Der er stor efterspørgsel på digitale færdigheder i erhvervslivet, og hos Erhvervsakademi Aarhus er vi på forkant med udviklingen gennem vores udbud af kompetencegivende 6 ugers uddannelsesforløb

I foråret 2014 tilbyder vi fire uddannelsesforløb inden for kommunikation og digital markedsføring, som skal styrke deltagernes digitale kompetencer. Kursusfabrikken i Aarhus er underleverandør til de fire 6 ugers forløb, som er rettet mod ledige, og der bliver lagt vægt på høj faglighed og på de færdigheder, der giver direkte værdi i erhvervslivet.

De fire forløb er:

  • Digital markedsføring
  • E-handel
  • Kommunikation i praksis
  • Online kommunikation

Digitale fag er højt på dagsordenen

Hvad enten man snakker digital markedsføring, e-handel eller sociale medier, er det områder, som prioriteres højt af mange virksomheder i ønsket om at øge synlighed og salg. For deltagerne betyder et kendskab til de digitale medier en større chance for at komme i job og bidrage til at styrke virksomhedens online strategi.

Anders Kristensen, uddannelsesansvarlig for Kursusfabrikken, siger:

”Gennem mit daglige arbejde som underviser støder jeg tit på virksomhedsprofiler, hvor jeg tænker: ’Hvis det her firma havde haft adgang til mere målrettede online strategier, så ville virksomheden klare sig endnu bedre. Det er den kompetence, vi ønsker at give videre, og det kommer både vores deltagere og en fremtidig arbejdsgiver til gode”.

Konkret udbytte og rigtige erhvervscases

På en række af de uddannelsesforløb, vi tilbyder i samarbejde med Kursusfabrikken, får deltagerne mulighed for at beholde de projekter, de skaber under forløbet. Dvs. at de i sidste ende stå med fx en webshop, en hjemmeside eller en online markedsføringskampagne, som erklar til erhvervsmæssig brug. Vi kommer dermed til at se en række deltagere, som efter endt uddannelsesforløb har forbedret deres kompetencer og har noget konkret at vise frem, hvilket øger deres muligheder for at komme i job.

I undervisningen anvender Kursusfabrikken rigtige erhvervscases fra Livecases, som er en direkte forbindelse mellem undervisning og erhvervsliv. Underviseren kan derigennem sikre, at de emner, der behandles i undervisningen, er cases fra det rigtige erhvervsliv.

Læs mere om Kursusfabrikkens udbud af 6 ugers selvvalgt uddannelse her >>